Rapid

VIDEO/ Gecov imperial! Rapid imbatabil!

Seara rece de la Mediaş nu putea fi dezmorţită decât de cântecele galeriei Rapidului. În primul unsprezece au revenit Săpunaru şi Pancu, oamenii de la care cu toţii aşteptam încă trei puncte după dezastrul cu Viitorul. Gazul, o contracandidată arţăgoasă, dar care nu s-a remarcat decât în două momente ale partidei. În minutul 18, atunci când Muth a respins greşit o minge centrată de Săpunaru, iar ea a ajuns în poartă din piciorul lui Gecov.

http://youtu.be/26SrL1xN2gE

Acelaşi Gecov, care a marcat golul victoriei şi cu fcsb! Povestea lui v-am prezentat-o, dar simt nevoia să mai adaug câteva rânduri, fiindcă cehul a arătat o poftă teribilă de gol în 2015, cu toate că el, prin definiţie, nu este un marcator înăscut. Adică, în zece ani de carieră la nivel înalt nu a marcat decât 7 goluri fără cele pe care şi le-a trecut în cont de când joacă în tricoul Rapidului. Însă a demonstrat că este unul dintre oamenii a căror forţă va fi pusă la dispoziţia Rapidului, până la ultima picătură, pentru salvarea de la retrogradare!

11021168_10204076397811873_2844373276537832688_n

Şi energia roşcovanului este una de calitate, altfel nu ar fi jucat niciodată 56 de meciuri la toate naţionalele ţării sale începând cu U17! Mai cu seamă că avem noroc şi cu faptul că el este însoţit şi de alţi luptători cehi, dintre care cel mai important lan Mediaş a fost tocmai omul care a mâncat o pâine timp de cinci ani în inima Ardealului! Portarul Miloş Buchta! Şi aici vine al doilea moment în care medieşenii s-au remarcat. Minutul 90, Tahar e singur cu goalkeeperul, dar acesta salvează victoria pentru Rapid. O siguranţă pe care a avut-o înainte şi în faţa lui Dan Roman sau Figliomeni. O siguranţă datorită căreia Rapid nu a luat gol în trei meciuri şi datorită căreia avem şanse din ce în ce mai mari să trecem deasupra linie.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required





S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.