Rapid

Pepe Bornescu: Avem liniste!

Mircea Bornescu îi asigură pe fanii Rapidului că jucătorii nu au niciun fel de probleme şi că se pot concentra în linişte pentru a doua jumătate a sezonului, în care giuleştenii încearcă să rămână în Liga I.

La Rapid este linişte. Din punct de vedere financiar, ce ni s-a promis ni s-a oferit. Avem liniştea necesară să ne pregătim cu încredere pentru returul campionatului„, a declarat portarul rapidist.

Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae au revenit în Giuleşti în această iarnă, pentru a ajuta echipa să-şi atingă obiectivul, iar Bornescu spune că este încântat să evolueze din nou alături de cei doi.

Visul oricărui fotbalist. Este normal, sunt oameni foarte importanţi pentru istoria Rapidului, oameni care fac parte din istoria Rapidului şi pentru mine este o onoare„, a precizat goalkeeperul de 34 de ani.

Rapid va avea parte de un început de retur extrem de dificil, în chiar prima etapă urmând să joace împotriva campionilor de la Steaua. De altfel, Costel Gâlcă a şi fost prezent la amicalul pe care alb-vişinii l-au pierdut cu Debreceni, scor 1-2.

Steaua – Rapid este un derby, pentru că, în ultimii ani, Steaua a dominat fotbalul românesc. Cu siguranţă, ei au venit să vadă jucătorii noi pe care i-am transferat şi cred că au plecat şi ei puţin îngânduraţi, pentru că în prima repriza am avut o evoluţie foarte bună”, a spus Bornescu.

Fost jucător la Petrolul, portarul giuleştenilor a comentat şi situaţia în care se află ploieştenii, intraţi în insolvenţă în urmă cu câteva zile.

Nu mă aşteptam, dar, aşa cum am mai spus, din cauza unor oameni care nu au ştiut să gestioneze foarte bine ce au pe mână. Mă refer atât la Petrolul, cât şi la multe alte echipe. Este păcat pentru suporterii de acolo, pentru oraşul Ploieşti, care este un oraş foarte pătimaş, un oraş care, dacă ar avea un stadion de 30.000 de locuri, l-ar umple la fiecare meci. E o echipă frumoasă şi e păcat că se distruge o astfel de echipă„, a afirmat Mircea Bornescu.

Articol preluat de pe digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.