Rapid

Fotbalişti împotriva pungutelor invizibile

Au trecut doi ani şi jumătate. Doi ani şi jumătate de la precedenta deplasare a noastră împotriva lor. Ne-au bătut cu 1-0 într-un meci în care au alergat nebuneşte, supraomeneşte chiar. Pregătire fizică extraordinară ar zice unii, dar lucrurile nu stau chiar aşa… Că doar mulţi din cei de atunci au fost şi acum pe teren la ei. Când spunea nea Gigi Mulţescu de metodele unui fost antrenor de-al fcsb-ului, se pare că nu vorbea deloc prostii… Mai mult, conform surselor 1923.ro, un preparator fizic care era atunci la echipă a fost îndelung cercetat în Germania pentru diverse substanţe administrate unor fotbalişti.

652884-clipboard01

Băieţii au plecat şi, subit, gaşca de atunci a rămas vlăguită. Cei care au plecat peste hotare fie încălzesc banca, fie s-au întors ca marfă refuzată la export. De fapt nu refuzată, ci „măsluită”, că banii au fost plătiţi degeaba pe cei mai mulţi. Unii au fost prezenţi şi aseară în faţa legiunii străine din Giuleşti, iar atunci când ai fotbalişti adevăraţi în faţă şi nu mai ai punguliţe cu lichid galben la purtător, lucrurile se complică serios.

LPF2015 - STEAUA - RAPID

Nici măcar marele Chipciu, care se consideră cel mai bun fotbalist din România, cel puţin!, nu a mişcat în faţa lui Tomas Josl, ceh de 30 de ani, care chiar dacă nu a jucat la un nivel extraordinar de-a lungul carierei, a arătat o determinare perfectă alături de ceilalţi trei conaţionali, Cmovs, Buchta şi Gecov. De altfel, întreaga echipă a fost impecabilă, chiar dacă la prima vedere nu părea decât un grup neomogen de mercenari. Poate că aşa şi sunt deocamdată, dar acei mercenari par a-şi merita cu vârf şi îndesat banii.

11018855_610069899125439_4083686531272167643_n

E adevărat şi faptul că pentru ei meciul ăsta chiar n-a însemnat mare lucru… Păi Benson şi Meulens mă îndoiesc că au auzit de Mistreţul Popa sau de marele Chipciu… Băieţi celebri, de altfel, doar în zona unui han din Drumul Taberei. Ca să nu mai vorbim de formidabilii Pancu, Nico şi Săpun, la primul lor meci împreună în tricoul Rapidului! Pentru că fie că vă place sau nu, băieţi, Nico şi Săpun au jucat primul lor meci oficial după luni bune şi vedetele voastre în frunte cu Dodelinho, Ţucudinho sau Rusescao n-au putut fi măcar la nivelul lor.

collage-nou-pt-sorina

Deh, e greu fără „motivaţia” de acum doi ani şi jumătate despre care vorbea şi nea Gigi Mulţescu acum vreun an, dar lasă că poate vă reveniţi voi, iar brandul ăsta pe care îl veneraţi atât de mult va începe, cum este normal, din liga a patra. Vă mulţumim băieţi pentru minunata seară de 22 februarie! Mulţumim Buchta! Mulţumim Săpunaru! Mulţumim Borda! Mulţumim Cmovs! Mulţumim Josl! Mulţumim Gecov! Mulţumim Garai! Mulţumim Meulens! Mulţumim Pancu! Mulţumim Niculae! Mulţumim Benson! Mulţumim Rui Miguel! Mulţumim Dan! Mulţumim Cerlincă! Vă IUBIM!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.