Rapid

EXCLUSIV/ Jucător olandez de natională, negocieri cu Rapid!

Rapid a făcut mai multe transferuri spectaculoase în această pauză de iarnă, cap de listă fiind Săpunaru, Daniel Niculae, fraţii Oriol şi Benson. În ciuda acestui fapt, giuleştenii au fost în discuţii cu un fotbalist mult mai titrat, este vorba despre Collins John. Olandezul de origine liberiană are 29 de ani şi a jucat, în 2005, două partide pentru prima reprezentativă batavă. Pe lângă cele două selecţii, atacantul a mai adunat 95 de meciuri şi 20 de goluri în Premier League, unul dintre cele mai importante campionate din lume, în tricoul lui Fulham.

collins john

Pe lângă Fulham, Collins a mai evoluat pentru Twente, Leicester City, NEC Nijmegen, Roeselare, Chicago Fire, Gabala, Mes Sarcheshmeh, Barnet, Piast Gliwice şi Pittsburgh Riverhounds. Olandezul s-a aflat în discuţii cu reprezentanţii Rapidului pentru un transfer până în vară, dar negocierile au intrat în impas având în vedere că giuleştenii şi-au acoperit până la urmă compartimentul ofensiv cu alţi fotbalişti de calitate.

133764hp2

Interesant este că Collins John este fratele mai mare a lui Ola John. Ola John a marcat, pe când juca pentru Twnte Enschede în poarta echipei fcsb în meciul direct pe care cele două formaţii le-au jucat în Liga Europa, reuşită care s-a soldat, în cele din urmă, cu eliminarea celor de la fcsb din competiţia europeană în acel an.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.