Rapid

Dani Coman: ”Mi-as dori un meci de retragere in Giulesti”

Portarul echipei Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, în vârstă de 35 de ani, a declarat joi seară că se consideră apt pentru a mai evolua doi sau trei ani, iar atunci când se retrage şi-ar dori să o facă la FC Rapid, poate cu un meci amical.

 „E o perioadă lungă de când m-am apucat de fotbal dar încă îl mai practic cu plăcere. Îmi doresc să îmi termin contractul cu Astra, fizic şi medical mă simt foarte bine şi cred că mai pot juca 2-3 ani. Să vedem ce vrea şi conducerea, vom vedea. Eu am început fotbalul la FC Argeş, dar FC Argeş nu mai există. Însă există Rapidul şi mi-aş dori să mă retrag de-acolo. Din păcate eu nu mai am vârsta să joc la Rapid. Nu cred că aş mai fi bun pentru ce se doreşte acum la Rapid, aşa că poate mă retrag de acolo într-un meci amical”, a spus Coman.

Dănuţ Coman consideră că Rapid are şanse de salvare. „Acum au venit şi domnul Dinu Gheorghe şi domnul Pustai. Va fi greu, dar şanse de salvare sunt. Cel mai important acum însă, pentru ca Rapid să se salveze, este ca suporterii să vină alături de echipă”, a subliniat el.

Sursa: Mediafax

Lasă-ne numărul tău de telefon pentru a fi primul care află noutăți despre Rapid:

[easy_contact_forms fid=11]

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.