Rapid

Daniel Pancu: „Din iarna ne vom intari”

Dacă lucrurile se vor rezolva, şi sunt convins că se va întâmpla acest lucru, ne vom întări în iarnă, iar din retur o să fim o echipă puternică şi de respectat în România. Suntem aproape cu salariile la zi, mai este o lună de întârziere, deci cei care am început acest sezon competiţional, nu avem de ce să ne plânge. Avem de trei săptămâni un nou preşedinte, care chiar dacă nu a semnat, este alături de noi în fiecare zi. Am fost acuzat că-mi subestimez colegii, dar am avut dreptate. Ştiam că diferenţa între Liga I şi Liga II este foarte mare. Plus că am pierdut mulţi jucători importanţi. Din iarnă concurenţa va fi mult mai mare şi va fi foarte greu pentru mulţi să mai prindă un tricou vişiniu„, a afirmat Pancu.

Daniel Pancu a fost prezent la Gala Fanatik, unde jucătorii Rapidului au primit premiul „Eroii anului”. „Este un premiu absolut meritat, pentru că am lucrat în condiţiii imposibile, însă am reuşit datorită stării noastre de spirit şi a grupului foarte unit. Ele au făcut posibile această promovare. Din păcate timpul nu a stat în loc, iar dacă în vară eram fericiţi, acum suntem într-o situaţie ruşinoasă pentru club. Lui Sânmărtean i-aş da trofeul de jucătorul anului datorită vârstei. El a fost scânteia şi sclipirea de care fotbalul românesc avea nevoie pentru a arăta că se poate. Steaua este cea mai bună echipă din România ultimilor trei ani. Tot respectul şi felicitări„, a declarat Pancu, conform prosport.ro

Daniel Pancu are dedicată o pagină întreagă în albumul „Rapid, nouă decenii de legendă giuleșteană”, editat de 1923.ro și al cărui clip de prezentare îl puteți viziona mai jos:

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.