Rapid

Vă rugăm, reveniti! Rapid vă simte lipsa!

Ştim că voi, Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru, meritaţi mult mai mult decât Rapid vă poate oferi acum, însă echipa 1923.ro, prin vocea suporterilor rapidişti de pretutindeni, vă roagă să veniţi să jucaţi lângă Podul Grant. Măcar până la iarnă. Este clar că valoarea voastră nu poate fi echivalată financiar în Giuleşti în acest momet şi poate nici nu veţi primi prea mulţi bani dacă alegeţi să vă reîntoarceţi pentru măcar câteva luni la Rapid, însă dacă veţi face asta, în mod cert veţi fi priviţi ca eroi! Tu, Nico, chiar pentru a doua oară, dacă ne gândim că te-ai sacrificat şi ţi-ai riscat cariera pe tarlalele ligii a doua sezonul trecut, doar pentru a ajuta Rapidul!

Probabil că toată lumea se întreabă ce motive ar avea doi fotbalişti de talia lui Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae să vină să joace pentru o echipă aflată în situaţia Rapidului actual. Noi putem găsi câteva motive întemeiate dacă, bineînţeles, nu vă găsiţi echipe la care să evoluaţi pe remuneraţiile pe care le meritaţi! În primul rând, toată lumea ştie că voi iubiţi Rapidul la fel de mult pe cât o facem şi noi cei din tribune, iar acest lucru l-aţi făcut de nenumărate ori de-a lungul anilor, faptele neputând fi contestate de nimeni, absolut nimeni! Noi credem că şi acum vă gândiţi că puteţi face ceva pentru Rapid. Şi da, puteţi face! Adevărul este că Rapid are acum mult mai mare nevoie de voi, decât aveţi voi de Rapid!

Nu e vreun clişeu demodat, ci purul adevăr, fiindcă în mod normal doi fotbalişti de talia voastră nu au cum să aibă nevoie de un club aflat în insolvenţă şi în derivă. Fie chiar să fie vorba despre Rapid! Nivelul nu este de voi, dar suntem convinşi că aţi da oricând o mână de ajutor! Aşa că, vă rugăm încă o dată, semnaţi, dacă, repet, dacă, nu găsiţi ceva avantajos din punct de vedere financiar pentru voi şi familiile voastre în străinătate! Poate că dacă, voi, Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru, veţi fi pe teren, vom învinge Dinamo în etapa a noua. Pentru prima dată după şase ani! Ce frumos ar fi… Sigur, eu cred cu tărie că-i putem învinge şi cu ce avem acum în lot, însă cu voi şansele ar creşte şi ar fi cu atât mai frumoasă victoria!

Ah, ca să nu mai zic de faptul că nu v-am văzut niciodată jucând împreună! Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae, în aceeaşi echipă la Rapid! Doamne, ce frumos sună! Ca să nu mai vorbim şi de faptul că acolo va fi şi Pancu! Voi trei în aceeaşi echipă ar fi ceva de vis şi istoric! Măcar pentru câteva meciuri… Am avea în mod cert cea mai frumoasă echipă din Liga 1, o formaţie în care s-ar contopi toate amintirile vişinii! Golurile lui Nico cu Hertha şi Hamburg, evoluţia lui Săpunnaru în acel 5-1 cu Steaua din 2010, ori cele aproape o sută de reuşite ale lui Pancone în tricoul nostru. Wow! Cum ar fi? Ce frumos! Acum să vedem cum vă împărţiţi voi numărul 21, că amândoi v-aţi consacrat cu numărul ăsta! Sigur nu va fi însă o problemă!

Cu drag şi respect,

Echipa 1923.ro şi suporterii rapidişti de pretutindeni!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.