Rapid

Vrem si noi sa stim cine detine actiunile Rapidului!

 Update: Iata primul comunicat public al unei parti din cei 4:

„Ne adresăm prin acest comunicat tuturor rapidiștilor care așteaptă din partea noastră clarificări și care sunt în continuare foarte atașați de club și interesați de perspectivele lui.

Am așteptat momentul în care să avem o apariție publică, de orice fel, deoarece am considerat că este mai important să ne ocupăm în liniște de pregătirea planului de redresare a clubului, convinși fiind că aceasta nu se poate face la televizor sau prin intermediul presei, ci prin muncă, efort și profesionalism.

Ultimele evenimente și știri din presă impun însă o comunicare din partea noastră, pentru a mai înlătura din îndoielile – justificate, poate – ale rapidiștilor.
Clubul are în prezent 4 noi acționari (în afară de AFC Rapid și domnul Jean Valvis), care au preluat 80% din pachetul de acțiuni deținut de domnul Adrian Zamfir (în total 99,72%), restul de acțiuni fiind păstrate de acesta în virtutea investițiilor pe care le-a realizat până în prezent la echipă. Numele noastre credem că nu au nicio relevanță, deoarece nu suntem persoane publice, suntem simpli suporteri, cunoscuți probabil doar de cei care sunt constant pe stadion, alături de echipă. Cu toate acestea, numele noastre vor fi publice din momentul finalizării formalităților, prin intermediul Oficiului Registrului Comerțului, la informațiile furnizate de acesta putând avea oricine acces.

Rolul nostru, al celor 4, este doar unul de tranziție și de protejare a intereselor clubului în această perioadă. Urmărim analizarea oricăror propuneri de investiție, transparente, fezabile și purtătoare de garanții pentru club, pe termen cel puțin mediu. Scopul nostru este acela de a negocia preluarea clubului doar în condițiile enumerate anterior, cu orice persoană sau entitate de bună credință, care ar avea posibilitatea financiară să asigure pentru RAPID poziția fruntașă pe care o merită în fotbalul românesc.

Trebuie înțeles foarte clar că nu suntem ”patronii” clubului, nu dorim realizarea niciunui beneficiu personal din această preluare de acțiuni și nu reprezentăm interesele nimănui, ci doar pe cele ale clubului. Dorim să infirmăm în acest sens orice legătură a noastră cu lideri de galerie foști sau actuali, cu persoane apropiate într-un fel sau altul clubului și vrem totodată să înlăturăm orice suspiciune că Rapid ar mai aparține sau ar fi controlat în vreun fel de dl. George Copos, deoarece lucrul acesta poate fi ușor dovedit cu acte – simplele speculații sau scenarii în aceste privințe, indiferent de cine sunt făcute, nu își mai au rostul.

Referitor la ultimele știri de presă privind cedarea clubului către un investitor italian, ne reafirmăm poziția de mai sus, că oricine este binevenit în postura de investitor, cât timp poate îndeplini acele minime condiții și poate dovedi implicarea serioasă la club.

Așteptăm orice întâlnire cu potențiali investitori la Rapid

Așteptăm deci oricând o întâlnire cu acest potențial investitor, ca și cu oricare altul interesat, însă în același timp dorim să infirmăm faptul că posibila cedare a acțiunilor s-ar fi perfectat deja sau că domnul Adrian Zamfir ar fi negociat în numele nostru. Din punct de vedere legal, începând cu luna mai a.c., acest drept aparține doar celor 4 noi acționari ai clubului, chiar dacă formalitățile de publicitate față de terți, prin Oficiul Registrului Comerţului, nu au fost încă finalizate.

Totodată, dorim să precizăm că informaţiile oferite de acționarul Adrian Matei, care a preluat împreună cu noi pachetul de acțiuni, în interviul acordat zilele trecute unui post de televiziune în legătură cu anumite aspecte legale, sunt destul de inexacte și transmise într-un mod deficitar, motiv pentru care dorim să îndreptăm atenția rapidiștilor și a presei către comunicările care vor veni în mod oficial, prin reprezentanți desemnați anume în acest scop. Suntem convinși că imaginea clubului trebuie construită și menținută de profesioniști, iar în acest sens aparițiile publice de orice fel trebuie limitate și planificate în detaliu, motiv pentru care îi atragem atenția atât domnului Adrian Matei, cât și domnului Adrian Zamfir și altor oficiali ai clubului să nu mai creeze confuzie sau să creeze riscul afectării imaginii clubului prin declarații în presă și apariții publice care nu au fost în prealabil discutate și planificate cu întreaga structură de comunicare a clubului.

Revenind la aspectele practice ale misiunii noastre din postura de acționari, asigurăm toți iubitorii clubului că, până când se va putea realiza preluarea de către un investitor, ne asumăm depunerea oricăror eforturi pentru continuarea și finalizarea cu succes a procesului de insolvență conform planului de reorganizare, sens în care am constituit o echipă de profesioniști din diverse domenii (financiar-fiscal, marketing, juridic, sportiv), care să asigure un management adecvat al clubului în această perioadă grea.

Primele rezultate se vor vedea foarte curând

Ne exprimăm convingerea că primele rezultate se vor vedea foarte curând și vor fi perceptibile de către toți rapidiștii – de la echipă, staff și până la suporteri. Suntem convinși totodată că și în lipsa unui investitor puternic, clubul se poate auto-susține printr-un management profesionist și prin suportul sponsorilor și al fanilor.

În fine, legat de incidentele petrecute la partida aniversară din data de 25 iunie 2014, ne exprimăm speranța că organele abilitate își vor face până la capăt datoria de a identifica toate persoanele care au provocat acte de violență în incinta stadionului, dar și posibilele nereguli interne ale instituției Jandarmeriei, speculate în presă și invocate și de persoanele prezente, legate de lipsa suspectă de reacție a forțelor de ordine, la pătrunderea în arenă a unor persoane interzise sau cunoscute ca având antecedente negative.

În final, facem apel la înțelegere din partea tuturor suporterilor rapidiști, în două direcții: pe de o parte, acum mai mult ca niciodată trebuie să fim alături de club și de echipă prin prezența în număr cât mai mare la meciurile acesteia, iar pe de altă parte, trebuie să ne abținem de la orice gesturi sau incidente ce pot atrage sancțiuni financiare și sportive și care pot periclita stabilitatea financiară a clubului.

Încheiem acest comunicat într-o notă de deplin optimism și îndemnăm toți rapidiștii să vină la stadion, să continue donațiile în contul unic al clubului, dacă au această posibilitate și, mai presus de toate, să nu-și piardă niciun moment încrederea că drumul Rapidului este OBLIGATORIU ÎNAINTE!”

________________________________________________________________________________________

35 de zile au trecut de la asa zisa preluare a actiunilor clubului Rapid de la Adrian Zamfir de catre cei 4 suporteri. 35 de zile in care n-am vazut:

– Niciun plan pentru imbunatatirea situatiei financiare a clubului
– Nici macar o idee pentru imbunatatirea situatiei financiare a clubului
– Nici macar o conferinta de presa in care sa ni se spuna: „Astia suntem, asta vrem, asta vom face”

In schimb am vazut bascalii total inoportune gen: „Soacra-mea vrea sa cumpere Rapidul” pe profilul de facebook al unuia dintre cei 4.

matei2

Cu scuzele de rigoare (pe care le cerem, nu le prezentam) de cand a ajuns Rapidul subiect de amuzament din partea celor care sustin sus si tare ca il iubesc si care ar trebui sa il salveze?!

La Registrul Comertului in continuare figureaza ca actionar majoritar Adrian Zamfir, care, conform lui Adrian Matei, unul dintre asa zisii noi actionari, intentioneaza sa faca plangere penala sustinand faptul ca VANZAREA actiunilor s-a facut prin constrangere (!!!!) 

34121

Colac peste pupaza, se pare ca suporterii care au luat (???) clubul, acum nu mai sunt suporteri… ca altfel nu vad de ce ar face delimitare intre ei si SUPORTERI:

MATEI4

PS: Iata ceva constructiv, daca tot avem chef de bascalie:

palarie234

 

[sociallocker id=”3921″][/sociallocker]

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.