Rapid

VIDEO / Rapid – Brăila 5-2. Martin show!

Rapid revine pe Giuleşti după patru luni. Băieţii lui Moldovan forţează obţinerea cu încă trei puncte împotriva Brăilei, care i-ar transforma iar în lideri. Şi acest lucru a fost foarte aproape să prindă contur în minutul 14, când Mădălin Martin a lovit bara şi, cinci minute mai târziu, în momentul în care Tibi Bălan trage bine din lovitură liberă de la 30 de metri, însă pe lângă vinclu. Deh, nu e Pancu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene… Rapid preie conducerea până la urmă în minutul 33 când fundaşul central Daniel Lung, reia sub bara oaspeţilor după un corner obţinut de Andrei Ciolacu şi executat de Tibi Bălan! Forma bună pe care Martin o traversează s-a concretizat şi ea pe tabelă la finalul primei reprize când, după o cursă foarte bună, a fost tras în careu de Frunză, iar Doman a ridicat scorul la 2-0.

Iată unsprezecele aliniat de Moldovan: Drăghia – Al. Coman (Vasile ’58), Iacbo, Lung, Voicu (cpt.) – Martin, Dică (Negru ’58), Săndulescu Doman – Tibi Bălan, Ciolacu (Lukanovic ’70).

Forma bună traversată de Rapid se păstrează şi după pauză, iar Emil Dică încrie la rândul său din 11 metri, în minutul 51. Totuşi, jucătorii lui Moldovan nu păstrează avantajul de trei goluri decât un minut, fiindcă oaspeţii reduc din handicap. În Giuleşti însă fotbalul se trăieşe altfel! După un atac după care Brăila s-ar fi putut apropia la un gol, Martin scapă singur pe contraatac, în banda dreaptă şi-l execută pe Comănescu cu un şut în cros (56)! Ulterior, desfăşurarea nebună a partidei a continuat, iar Ciolacu profită de o bâlbâială a portarului advers, îi fură mingea şi o împinge în plasă (63), urcând scorul la 5-1, dar după câteva minute Ndingwe, atacantul Brăilei profită şi el de o minge în careul advers şi reduce din handicap! Iar până la final aşa a rămas, iar ai noştri băieţi se menţin acolo unde este locul, adică pe prima poziţie! HAI RAPID!!

http://youtu.be/mVgMhvE5lt0

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.