Artisti Rapidisti

Un alt mare rapidist s-a ridicat la Ceruri. Dumnezeu să te ierte, Nae Lăzărescu!

Suflarea artistică şi rapidistă a României a primit azi o veste cât se poate de tristă. Cu doar câteva zila înainte de Crăciun, Nae Lăzărescu, unul dintre cei mai mari actori români şi rapidist până în măduva oaselor, a plecat dintre noi la 72 de ani. Şi pentru că, în mod sigur, maestrul vrea să ne amintim de el cu mare plăcere, site-ul nostru vă prezintă două întâmplări amuzante, povestite chiar de el şi care l-au avut în prim plan pe eternul şi fascinantul Rică Răducanu, portarul Rapidului din urmă cu patru decenii şi bun prieten cu Lăzărescu!

nae-lazarescu-795816l„Am «plantat» şapte coşciuge în casele mai multor fotbalişti de la Rapid, care ştiam că se tem de astfel de lucruri. A doua zi ne-am dus să le recuperăm. Majoritatea dormiseră pe la vecini, pe la rude sau pe la prieteni. Le fusese frică să mai intre în casă. L-am găsit şi pe Rică şi l-am întrebat unde e coşciugul. «Care coşciug, nu mai e!» Ăla care îl avea în gestiune a făcut feţe-feţe. Rică, după aia, zice: «Păi, m-am gândit, ce paştele mă-sii e cu coşciugul ăsta la mine-n casă?» Şi dacă tot murise unu’ de pe stradă, amărât săracu’, a luat coşciugul şi i l-a dat cadou. Aşa că Rică a fost bun de plată un coșciug”, a povestit maestrul Nae Lăzărescu în urmă cu doar o lună pentru ziarulring.ro.

163653-vasile-muraru-si-nae-lazarescu-in-idolii-femeilorTot Nae Lăzărescu a povestit un alt episod hazliu cu Rică Răducanu: „Rică Răducanu s-a gândit să meargă cu fotbaliştii lotului naţional la circ. Întrebat de antrenor dacă a rezervat bilete pentru spectacol, acesta a răspuns: <<Nu, pentru că nu răspunde nimeni la telefon>>. Când a fost rugat să precizeze la ce număr a sunat, acesta a spus prompt: <<La cel din ziar: 13.17.20>>, dar nu şi-a dat seama că, de fapt, acestea erau orele de începere a spectacolului!”

Dumnezeu să te odihnească, maestre, şi să-ţi fie tărâna uşoară!

Un RAPIDIST din peluză

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.