Rapid

Nulităţilor, ne-aţi frânt inimile!

Am convenit ca pe acest site să nu apară materiale negative despre echipă, dar după meciul de aseară cu Astra, trebuie să ridicăm embargoul! Gata! Nu se mai poate! Şi ştiţi de ce, băi ăştia, plătiţi cu +10 mii de euro pe lună? Pentru că ne-aţi furat şansa să ne bucurăm în vară, când Rapid împlineşte 90 de ani, de câştigarea unui trofeu! Poate că nu v-aţi gândit la asta, normal… Ce vă pasă vouă? Noi, fanii, ne-am făcut datoria! Nu a fost plin stadionul, dar cel puţin v-am încurajat non-stop. Pentru voi, care sunteţi pe locul opt, 6.500 de fani nu vi se par mulţi? Cum e posibil să vă elimine Astra din singura competiţie pe care o mai puteaţi câştiga?!?! Astra!!!

Aşa fani….

Ah, da, sunt pe doi. Aşa, şi, cine e Astra?? Ne-au dominat fără drept de apel, chiar dacă au greşit o mulţime de pase şi chiar dacă am revenit în joc de la 0-2! Nu vă e ruşine, nulităţilor, care primiţi atâţia bani? Ştiu că sunteţi neplătiţi cu lunile, dar dacă nu vă convine, de ce nu plecaţi dracu’??? Că datoriile tot vi le încaşaţi, până la urmă. Adevărul e că alde Surdu, Oros (chiar dacă s-a mişcat OK aseară…), Abrudan, Pavlović, Grigorie, Rui Duarte şi Roman nu mai au ce căuta la Rapid! Gata, valea! Ne-am săturat de voi!!!! Şi să nu uităm de Apostol sau Burcă, chiar dacă nu au jucat aseară. Mereu depindem de o sclipire a lui Teixeira, o execuţie a lui Pancu, o finalizare de-a lui Grigore, o incursiune á la Bozović sau un penalty transformat de Herea. Chiar nu vă e ruşine la gândul că Rapid împlineşte 90 de ani şi voi nu aţi făcut nimic pentru ca în dreptul acestui jubileu să rămână şi un trofeu???

Ne-aţi frânt inima şi pentru asta ar trebui să vă cereţi afară din Giuleşti! Sau măcar să solicitaţi să nu mai fiţi plătiţi, pentru că nu faceţi doi bani! Ah, şi nea Mariane, cu tot respectul pentru ceea ce ai făcut pe teren pentru Rapid, te rog, ai demnitatea şi recunoaşte că nu e de tine să antrenezi echipa. Cum să vorbeşti de liga a doua?! Păi noi nu am retrogradat decât pe linie de partid, nu din cauză că am fost slabi, şi dumneata ar trebui să ştii mai bine asta! Mai speri să te impui în faţa unor jucători care te pun la punct în timpul meciului? N-ai cum, îţi promit! Nu e de ajuns să îţi arăţi ura faţă de ‘ceilalţi’ ca să fii un bun antrenor! Te înţeleg că eşti rapidist, ca mulţi dintre noi, dar asta nu îţi dă niciun drept să ţii cu dinţii de un scaun care nu îţi aparţine! Şi te rog, nu ne mai vorbi despre locul trei, pentru că în ritmul ăsta e posibil să nu rămânem nici pe opt!

… dar aşa jucători…

Mă doare că a trebuit să dau aceste nume, dar şi mai tare mă doare că ne-a eliminat Astra! Astra! O echipă al cărei stadion are în loc de peluză un panou cu suporteri desenaţi! Halal! Am realizat că numai noi, suporterii, putem ţine flacăra aprinsă! Chiar dacă vă este greu să mai veniţi pe stadion după o asemenea dezamăgire, îmi doresc din inimă să ne întâlnim în peluză şi pe 8 decembrie, cu Oţelul! Trebuie să iubim Rapidul orice ar fi!!! RAPIDUL, nu jucătorii!!! Decât pe cei care merită…

Un RAPIDIST din peluză

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.