Tom Brady, un om pentru istoria sportului mondial!

Tom Brady
Tom Brady

La 43 de ani, Tom Brady și-a demonstrat încă o dată clasa în Super Bowl ediția 55. Legendarul jucător de fotbal american și-a depășit limitele. Brady a câștigat al șaptelea titlu și deține mai multe tilturi Super Bowl decât orice franciză NFL. El este, de asemenea, primul quarterback din istorie care a câștigat Super Bowl în trei decenii diferite. A devenit al 5-lea MVP al finalei, egalând nume grele din alte sporturi care au reușit această performanță. Cum ar fi, de exemplu, LeBron James în baschet.

Tom Brady, în istorie! Mai multe trofee decât oricare franciză din NFL

Tampa Bay Buccaneers a câştigat pentru a doua oară Super Bowl, finala campionatului de fotbal american NFL. Tampa Bay s-a mai impus în finală în 2002. În primul său sezon alături de Buccaneers, Brady a obținut din nou gloria echipa sa a trecut de Kansas City Chiefs (31-9). Campionii de anul trecut și cea mai bună echipă din sezonul regulat. Venit în martie trecut la Tampa Bay după 20 de ani petrecuţi la New England Patriots, Tom Brady, 43 de ani, şi-a condus noua echipa la cea de-a doua finală din istorie, după ce formaţia din Florida a cucerit Trofeul Vince Lombardi în 2002.

Șase titluri cu Patriots

Brady a scris istorie la New England Patriots, unde a câştigat Super Bowl de şase ori, un record, şi a disputat 285 de meciuri. Un duel câștigat împotriva unuia ca Patrick Mahomes, care a încheiat unul dintre cele mai slabe meciuri din cariera sa. La 25 de ani și 143 de zile, Patrick Mahomes II, de la Kansas City Chiefs, va deveni cel mai tânăr quarterback care va disputa două Super Bowl-uri. Mahomes este cel mai bine plătit sportiv din istoria NFL, după ce a semnat un contract pe 10 ani cu Chiefs și va câștiga în total 450 de milioane de dolari, exceptând bonusurile.

CITEȘTE ȘI  Rapid - Gloria Buzău 24-25. Înfrângerea care întrerupe seria pozitivă

Tampa Bay Buccaneers nu au făcut nicio greșeală și au reușit să conducă fără probleme în fața rivalei în fața a peste 22.000 de spectatori.

Sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ