INFO / Fotbal Club Rapid – Hapoel Haifa 3-3. Show total în Regie

Fotbal Club Rapid Regie România
Fotbal Club Rapid susţinută de suporteri în Regie, cei mai tari din România

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Fotbal Club Rapid și-a prezentat lotul în Regie într-un amical cu Hapoel Haifa. Meciul jucat în Regie a fost unul extrem de spectaculos. Cel mai bun martor este scorul. 3-3 și câteva răsturnări de situație de efect. Golurile vișiniilor au fost marcate de Drăghiceanu, Mallo și Vlada. Acesta din urmă a închis tabela pe final cu o lovitură de la 11 metri. Daniel Pancu a folosit un  prim unsprezece extrem de interesant, bazat pe foarte mulți tineri.

Primul unsprezece al Fotbal Club Rapid

În continuare vă prezentăm formula de start folosită de Pancone: Drăghia – Voicu, Mallo, Manole, Oanea – Jorza, Lazăr, Sefer -Labeau, Drăghiceanu, Hlistei. Interesant este că nici unul dintre vârfurile de careu nu au intrat în prima garnitură. Anume Vlada și Roskopf. Desigur, Daniel Pancu a făcut mai multe schimbări pe parcursul partidei. Mai trebuie spus că rapidistii au condus cu 2-0 la pauză, dar israelienii au întors rezultatul în a doua parte.

Nicio înfrângere!

Cu această remiză, vișiniii și-au trecut în CV meciul amical cu numărul opt din această vară. Și singurul pe care nu l-a câștigat. În schimb, echipa susținută de Primăriav Sectorului 1 este neînvinsă, cu șapte victorii și un egal. Urnează liga a doua! Iar de pe 1923.ro veți afla ce mișcă acolo.