EXCLUSIV / Se pregătește transferul lui Yvan Erichot

Fotbal Club Rapid Yvan Erichot
Fotbal Club Rapid Yvan Erichot

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Fotbal Club Rapid s-a pus serios pe treabă! Motiv pentru care pregătește un al zecelea transfer extrem de important. Conform informațiilor 1923.ro, acesta ar putea fi Yvan Erichot. Fundașul central francez care în sezonul trecut a jucat în Islanda, la Vestmannaeyjar, este așteptat, se pare, să fie testat la sub comanda lui Daniel Pancu, în Turcia. Yvan Erichot are 29 de ani și a fost format de AS Monaco. De monegasci a fost legat contractual până în 2013. Cu toate acestea nu a jucat vreun meci la echipa din Principat.

Yvan Erichot n-a mai jucat de un an

În schimb, in afară de Islanda, el a mai jucat în Portugalia la Uniao Leiria. În Belgia la Saint-Truidense, dar și în Anglia, pentru Leyton Orient. Cea mai mare problemă a lui Yvan Erichot este că nu a mai jucat un meci oficial din septembrie 2018, motiv pentru care este în urmă cu pregătirea fizică. Motiv pentru care Daniel Pancu trebuie să îl analizeze bine înainte de a decide dacă este sai nu eligibil pentru Fotbal Club Rapid. Rămâi pe 1923.ro pentru a afla deznodământul.

2006 este anul în care Erichot a jucat un meci pentru naționala U17 a Franței. Singura sa selecție la orice grupa de vârstă