Batranii 2 – 1923.ro 4-6 si ne instalam pe primul loc

1923.ro
1923.ro

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

In al 2-lea meci al Ligii 3A – Victory Cup, echipa 1923.ro a intalnit Batranii 2. Meciul a inceput suprinzator, Batranii deschizand scorul in minutul 4, insa egalitatea a fost restabilita instant de Cristian Blezneac. 

Tot golgeterul nostru a bifat trecerea 1923.ro in avantaj, iar Daniel Lica si Claudiu Mateianu au inchis tabela in prima repriza care a consfiintit un scor concludent pentru realitatea din teren: 4-1 pentru baietii nostri.

Dupa pauza, Batranii 2 au redus din diferenta care insa a fost imediat restabilita de Alex Rizea. La adapostul unui avantaj de 3 goluri, antrenorul nostru Adrian Voicu, a hotarat sa rodeze intreg lotul avut la dispozitie pentru ca cei care nu au fost folositi pana acum sa se acomodeze si sa se integreze in echipa pentru intarirea relatiilor de joc. 

Pe fondul acestor schimbari, gazdele au redus diferenta, ajungandu-se cu putin timp inainte de final la scorul de 5-4.

Cristian Blezneac nu a fost de acord cu aceasta diferenta, mult prea mica, asa ca a stabilit scorul final la ultima faza a meciului, intarindu-si pozitia de golgeter al echipei, si, de ce nu, speram ca si al campionatului.

Lotul de jucatori avut la dispozitie de Adrian Voicu, antrenorul nostru pentru partida de aseara a fost urmatorul:

Portari: Anton Oprea si Ionut Banu

Jucatori de camp: Gabriel Panait, Cristian Blezneac, Romeo Stancu, Costi Berechet, Claudiu Mateianu, Daniel Lica, Alex Rizea, Andrei Liviu si Gabriel Smarandoiu

Urmeaza infruntarea cu FC Colentina, meci pe care depunem eforturi sa-l transmitem live, pentru a da posibilitatea celor peste 70.000 de oameni care ne urmaresc sa fie alaturi de noi.