Bă Bănel, noi eram siguri că tu ții cu Middlesbrough!

Bănel Nicoliță
Bănel Nicoliță

FC Rapidul a trecut cu 10-1 de echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei, iar rezultatul i-a lăsat un gust amar fostului jucător al stelei. Nicoliţă şi-a arătat dezamăgirea pentru prestaţia formaţiei sale, dar a ţinut să le amintească giuleştenilor de un moment nu foarte plăcut: sfertul din Cupa UEFA pierdut în faţa stelei, după două remize (1-1 şi 0-0). Nicoliţă a marcat atunci pentru steaua şi spune că acel gol e cel mai important marcat în cariera sa.

Ce a zis Bănel după ce a luat-o cu 10-1 de la Pancu

„Normal că sunt foarte supărat că nu am jucat, că nu câştigau în viaţa lor cu scorul ăsta. Şi aşa au avut meci greu în tur la Făurei. Dar na, îmi asum înfrângerea. Voi analiza după acest joc, voi vedea cât de repede pot să rezolv probleme din apărare şi din atac, ce s-a întâmplat astăzi, pentru că am un meci foarte greu cu Tunari. Cu siguranţă, tot timpul simte rivalitatea. Oriunde aş juca şi aş juca împotriva Rapidului, cu aceeaşi nebunie, cu aceeaşi ambiţie aş juca, să câştig. Cel din Europa, ăla a fost cel mai important gol al meu. Şi mă bucur că am făcut-o şi i-am eliminat. Cu o săptămână înainte de meci chiar nu am dormit. Seară de seară mă gândeam la acel meci, cât de greu e să jucăm între români şi una din noi să meargă mai departe”, a declarat Nicoliţă, întrebat de reporteri.

Pancu abia s-a obosit să îi răspundă lui Bănel

Răspunsul lui Daniel Pancu nu a întârziat: „Normal. Să dezgropăm morţii în momentul de faţă… dacă aşa i s-a părut lui. A fost foarte important. Ne-au surprins. În minutul 5 sau 6 a fost golul, dar, per total, eu zic că Rapid merita să meargă mai departe”. Nu e vorba, că noi știm că întrebările au venit servite, pentru Bănel, de la reporterii noștri impecabili și plini de imaginație. Însă treaba e alta. El a uitat subit unde își dorea să ajungă atunci când evolua pentru Timișoara. Noi am scris aici o dată, iar lumea știe, așa că nu mai are rost decât să dăm un click dacă dorim să ne reamintim. Noi chiar credeam că lui Bănel i-a trecut stelismul și se bucura și el în secret când avea ocazia la vreo reluare celebră cu golul lui Maccarone. Al doilea. Poate și primul, cine știe…?

Bă Bănele, vezi că vine județeana!

Determinarea lui Bănel s-a văzut în meciul ăsta pierdut cu 10-1. Cu toate că nu știm exact dacă el a fost sau nu pe teren, prea stpteau toți pe linia porții. Vorbim despre singura echipă unde el a mai reușit să strălucească în afară de perioada pe care o ridica mai sus în  slăvi. Deh, când ajungi după Saint Etinne direct la Făurei se cam calibrează lucrurile și despre valoarea ta, nu numai despre caracter. Deh, urmează un nou sezon de liga a 3-a. Și măcar din amintiri să trăiască Nicoliță. Deși, la cum se prezintă, grijă mare! Să nu ajungă cumva mai devreme cu un an în județeana brăileană.