Fotbal Club Rapid – SC Popeşti Leordeni 4-1. Scările vişinii dintre scaunele albe

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Fotbal Club Rapid a învins cu 4-1 pe CS Popeşti Leordeni, una dintre contracandidatele la promovare. La primul meci jucat pe stadionul din Regie. Acolo unde totul arată impecabil. „Arată mai bine decât Giuleştiul la ultimele meciuri!„, sunt auziţi câţiva dintre cei 5.000 de fani care au luat cu asalt arena dintre căminele studenţeşti. Nici nu are cum să fie altfel. Tabela a fost recondiţionată în alb şi vişiniu, la fel ca şi aspectul general al terenului. Cum să fie altfel când scările dintre scaunele albe sunt acum de culoare vişinie? Alb-negrul din Regie e istorie. La fel cum este de ceva timp şi echipa Sportului Studenţesc, care îi spunea stadionului „acasă”. Punct ochit, punct lovit.

Primul unsprezece pe care Fotbal Club Rapid l-a utilizat

La fel ca şi pe teren. Trei puncte atât de necesare în conjunctura începutului de sezon. O victorie sigilată pe final, de golurile lui Hlistei şi Robinho, după ce Neacşu marcase pentru 1-0, iar Cârstocea în minutul 77 pentru 2-1. Punctele contează. În altă ordine de idei, iată care este echipa pe care Daniel Pancu a aliniat-o în această partidă: Drăghia – Voicu, Neacşu, Manole, Demici – Jorza, Cârstocea – Hlistei, Sefer, Goge – Robinho. De asemenea, mai departe puteţi viziona în primul rând rezumatul partidei. Pe urmă, vă invităm să priviţi discursul pe care Daniel Pancu l-a avut în vestiar la final.

Rezumatul meciului Fotbal Club Rapid – SC Popeşti Leordeni 4-1

Discursul pe care Daniel Pancu l-a avut în vestiar

Păstrează distanţa de trei puncte

Cu această victorie, Fotbal Club Rapid a rămas pe locul 1 în clasamentul seriei a doua din liga a 3-a. La trei puncte avans faţă de CS Afumaţi şi la patru lungimi distanţă de Unirea Slobozia. Echipe care, de asemenea, au revendicat câte trei puncte în această etapă. De la locul 4 inclusiv în jos acolo unde, culmea, tocmai CS Popeşti Leordeni se află, şansele la promovare, realist vorbind, sunt nule.