BREAKING NEWS / Decizie definitivă la Curtea de Apel

Rapid Tribunal
Marca Rapid la Tribunal

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

UPDATE / Speța despre care am scris încă din octombrie a ajuns la Curtea de Apel, acolo unde, pe 7 martie s-a dat o sentință definitivă. Curtea a respins ca nefondat apelul societății falimentare, în sensul că SC FC RAPID SA nu are voie să-și schimbe denumirea. Situația este în continuare neclară, pe rolul instanțelor existând mai multe procese deschise atât pentru marcă, de către AFC Rapid, cât și pentru denumirea FC Rapid 1923. Aprobată inițial de către autorități, dar care acum, prin decizia definitivă a Curții de Apel, cel puțin la o primă privire, încalcă prevederile art. 35 din legea 26/1990 care stipulează că denumirea unei firme trebuie să fie distinctă de a altor comercianți înregistrați anterior.

Cu siguranță situația se va lămuri în curând, odată cu terminarea tuturor proceselor de care suntem siguri că v-ați săturat cu toții, iar într-un final singurul lucru care va conta este că Rapidul va avea alături toți suporterii săi. Cât va mai dura acest lucru nu știm, dar cu siguranță 1923.ro va rămâne aici, să vă informeze corect despre toate evenimentele plăcute sau mai puțin plăcute din viața clubului pe care îl iubim cu toții.

Să ne-auzim cu vești bune!


Știrea inițială din octombrie 2018

Sectia a V-a Civila a Tribunalului Bucuresti, a respins societatii Fotbal Club Rapid SA, aflata in faliment, schimbarea denumirii, ca urmare a cererii de interventie formulate de Adrian Matei.

Ceea ce inseamna ca pe o perioada de cel putin 2 ani, Fotbal Club R SA si nicio alta entitate nou infiintata nu isi poate schimba denumirea in Rapid Bucuresti.

Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel, insa sansele de reusita sunt foarte mici, pana acum nicio decizie negativa nefiind „intoarsa” la apel.

Problemele juridice vor trece insa in plan secund, daca Daniel Pancu, antrenorul giulestenilor, va aduce langa Podul Grant spectacolul promis la inceputul sezonului, un prim test in acest sens putand fi partida cu CS Medgidia de vineri, ora 19.