Rapid este prea bună pentru liga secundă. Detalii despre ultimele rezultate

CS Rapid
Sala CS Rapid

Rapid este pe cai mari la nivelul ligii a doua. Cel puțin astfel a fost în ultimele patru zile în care echipele clubului feroviar au obținut tot atâtea succese. Echipa feminină de handbal Rapid București a câștigat un nou meci în Divizia A. Adversară a fost formația ACS 181 SSP București, care a ales să organizeze meciul chiar în Sala Polivalentă ”Rapid”. Feroviarele, conduse de către antrenorul Robert Licu, s-au impus fără emoții cu scorul de 42-22 (21-11), diferența de valoare între echipe fiind indubitabilă. Lotul folosit a fost următorul: Olivia Nanu, Andreea Vizitiu – Georgiana Bazon 5 goluri, Alexandra Trifan 3, Andreea Trăilă 8, Iuliana Abbara 2, Mihaela Doica 1, Georgiana Brătulescu, Bianca Ionescu 1, Andreea State 2, Marina Ilie 8, Amalia Coman, Victoria Agape 3, Cristina Timofte 1, Patricia Moraru 4 și Camelia Carabulea 4, scrie clubulrapid.ro.

86 de goluri marcate de handbaliste pentru Rapid

La numai trei zile distanță, acest succes a fost dublat de unul și mai concludent. Rapid București s-a impus cu scorul de 44-17 (22-7). În fața celor de la Spartac UNEFS, în Divizia A. Meciul, care a avut loc la Sala Polivalentă ”Rapid”, nu a avut istoric. Golurile echipei feroviare au fost înscrise de Georgiana Bazon 3, Alexandra Trifan 2, Andreea Trăilă 5, Ștefania Jipa 6, Georgiana Brătulescu 3, Bianca Ionescu 3, Andra State 4, Amalia Coman 3, Victoria Agape 2, Cristiana Timofte 2, Patricia Moraru 2 și Camelia Carabulea 9. Rapid este lider al seriei, cu 45 de puncte.

Rezultate pozitive contra celor de la Agronomia la baschet

Celelalte două victorii au venit la baschet, tot în liga a doua. Echipele de baschet ale Rapidului au susținut un cuplaj la Sala Agronomia din Capitală. Împotriva echipelor similare ale clubului sportiv universitar. Fetele s-au impus cu scorul de 69-60, cea mai bună de pe teren fiind Florina Stănici-Diaconu, care a marcat 22 de puncte, a reușit 11 recuperări și 8 pase decisive. Rapidistele ocupă locul 2 în Grupa Galbenă, cu 24 de puncte, unul mai puțin decât liderul CSM CSU Oradea. La băieți ne-am impus cu scorul de 77-74 în fața aceluiași adversar, Agronomia București, americanul Mickey Hope fiind coșgeter cu 35 de puncte marcate. Rapid a terminat pe locul 6 în grupa C a Ligii Naționale, iar programul ulterior urmează a fi stabilit în aceste zile.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required