Daniel Pancu, atac violent la Gigi Becali: „A început să facă echipa pentru EURO 2008”

Gigi Becali Pancu ProSport
Gigi Becali, contrat de Pancu, conform ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scoate pe tapet un nou episod halucinant din sportul românesc. Daniel Pancu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce acesta a afirmat că antrenorul Rapidului a vrut să se transfere la fcsb, pe vremea în care era fotbalist. Pancu a negat acest lucru şi a oferit toate infomaţiile cu privire la discuţiile purtate la acel moment, scrie ProSport. Becali i-a propus lui Pancu un salariu generos şi i-a garantat un loc de titular în naţionala României la turneul final. I s-a promis locul de la mijlocul terenului, într-un cuplu cu Ovidiu Petre.

A fost dus de Giovanni Becali la Palat

Episod pe care Daniel Pancu l-a reprodus întocmai. În 2008, mă cheamă nea Giovanni la birou. Şi îmi spune, hai că avem o ofertă. Am ajuns în curtea Palatului. A spus că avea impresari străini acolo. Domnul Becali Gigi era cu picioarele pe masă şi mânca nişte cireşe. Am întrebat, ce se întâmplă acum?, a spus Daniel Pancu la Digi Sport, citat de ProSport. Pancone a detaliat: „Am zis că trebuie să mă gândesc, dar eu nu ştiam cum să scap mai repede. Au început să sară nişte teancuri mari de bani, nici nu m-au uitat la ele. Le scotea dintr-un seif şi punea din alea de 500 de euro pe masă. Când a văzut că refuz… Vă spun ceva în premieră. A început să facă echipa la EURO 2008!”

Daniel Pancu – Ovidiu Petre în fața apărării

Daniel Pancu a spus că urma să joace alături de Ovidiu Petre în fața apărării.„Eu trebuia să joc cu Ovidiu Petre în faţa apărării. Noi dacă suntem de la Rapid, nu înseamnă că suntem mai fraieri. După aceea, m-am întrebat. Am avut meciuri fantastice în Rusia, un campionat puternic, nu m-a convocat nimeni la naţională. M-am întors la Rapid, doi ani cu Răzvan Lucescu au fost fantastici. Nu m-a chemat nimeni la naţională. De ce oare? E clar. Mi-a spus direct, joci cu Ovidiu Petre, joci la naţională la EURO”, a declarat Daniel Pancu conform ProSport.

Gigi Becali a declarat că Pancu a vrut să meargă la steaua

„Eu am multe defecte, dar adevărul îl spun întotdeauna. În 2002 s-a oferit să achite clauza de reziliere de 3 milioane la Rapid. L-am refuzat. În 2006, m-a sunat personal, i-am spus clar că dacă nu era la steaua, mergeam oriunde. Pe Săpunaru l-a vrut, pe Niculae l-a vrut, pe Pancu l-a vrut. Nu poate să ia niciodată un simbol al Rapidului”, a mai spus Daniel Pancu. Gigi Becali a declarat recent că Pancu a vrut să vină la fcsb: Pancu el vorbeşte aşa, dar el a vrut să vină. După ce a fost mare, a vrut să vină. N-are rost să vorbesc acum, că nu o să recunoască. Eu ce am vrut să iau din România, am luat tot.

Iată echipa României de la EURO 2008: Lobonț – Contra, Tamaș, Goian / Ghionea, Raț – Cociș / Codrea, Rădoi, Chivu – Nicoliță / Fl. Petre, D. Niculae / M. Niculae, Mutu