TRANSFER / A semnat un jucător de 250.000 euro care a jucat în Liga 1

Hlistei Liga 1
Hlistei a jucat în Liga 1

Giuleștenii continuă seria transferurilor cu un jucător care a jucat un sezon în Liga 1! El a impresionat însă și în turului sezonului de Liga 2, anunță site-ul oficial al clubului. Fiind considerat cel mai bun mijlocaș stânga, conform datelor InStat. Este vorba despre Cătălin Hlistei (24 de ani). Cel care a fost unul dintre “motoarele” echipei Sportul Snagov, liderul ligii secunde. El reușind să înscrie de șapte ori în cele 21 de meciuri disputate pentru ilfoveni. Născut la Arad, ca și Amir Jorza, a început fotbalul la UTA, evoluând la echipa mare între 2013 și 2016, în Liga 2, perioadă în care a marcat 33 de goluri în 82 de meciuri.

Hlistei a jucat la Pandurii în Liga 1

A urmat transferul în Liga 1, la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a marcat o dată, într-o partidă cu Poli Timișoara, însă din cauza problemelor gorjenilor, Hlistei a revenit la UTA, pentru care a marcat opt goluri în 25 de meciuri, în sezonul trecut. Din vară, Hlistei a ajuns la Snagov, cele șapte goluri reușite făcându-l golgheterul echipei. Chiar dacă au existat oferte și din prima ligă pentru el, Cătălin a preferat echipa din Giulești. Hlistei este cel de-al patrulea transfer al iernii, după Cătălin Onea (Sportul Snagov), Alin Turbatu (Oltenița) și Robert Băjan (Viitorul Ovidiu).

Ce a spus Hlistei despre transferul în Giulești

“Am ales Rapidul pentru ceea ce reprezintă acest club în România. Chiar dacă acum este în liga a treia, gândul meu este doar la promovare și sper ca într-un an și jumătate să sărbătorim promovarea în primul eșalon. Am urmărit mereu cu plăcere Rapidul, am și referințe bune de la prietenul meu Amir Jorza, și abia aștept să începem treaba”, a spus Hlistei pentru site-ul oficial.

Reunirea lotului va avea loc mâine, de la ora 12, la baza Coresi, iar sâmbătă, de la ora 13, Rapid va disputa primul meci amical al iernii, împotriva lui Carmen București.

CV al lui Cătălin Hlistei

  • Nume: Cătălin Florin Hlistei
  • Data și locul nașterii: 24 august 1994, Arad
  • Înalțime: 178 cm
  • Greutate: 70 kg
  • Post: mijlocaș stânga
  • Valoare transfermarkt: 250.000 euro

A jucat la:

  • 2013-2016: UTA (Liga II) 82 meciuri / 33 goluri
  • 2016-2017: Pandurii (Liga 1) 23 meciuri / 1 gol
  • 2017-2018: UTA (Liga II) 25 meciuri / 8 goluri
  • 2018-2019: Snagov (Liga II) 21 meciuri / 7 goluri

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required