Zile perfecte pentru Rapid la polo şi lupte. Miros de victorie în Giuleşti

Rapid
CS Rapid menţine ştacheta ridicată

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa masculină de polo Rapid București a obținut o dublă victorie în etapa cu Crișul Oradea, disputată în deplasare. Caschetele feroviare s-au impus cu 12-8, respectiv 10-6 în revanșă. Elevii lui Silviu Ceobanu au 12 puncte în clasament, anunţă clubulrapid.ro. Mai mult, la Târgu Jiu au avut loc întrecerile contând pentru Cupa României la cadeți, stilurile libere, greco-romane și feminin. Luptătorii rapidiști s-au remarcat la toate aceste competiții, urcând pe podiumurile de premiere.

CS Rapid a luat Cupa României la lupte la două categorii

La feminin, Ana-Maria Pîrvu a cucerit Cupa României la categoria de greutate 49 de kilograme, în timp ce Alexandru Nechita a câștigat trofeul la 92 de kilograme, la lupte libere. Cei doi sportivi sunt pregătiți de către antrenorul Cornel Zaharia. Ambii au dominat categoric tablourile lor, nepierzând până în finală vreun punct. La greco-romane, Laurențiu Dumitrescu a pierdut dramatic finala categoriei de greutate de 51 de kilograme.

Sportivul este antrenat de către Ionel Tase. Luptătorii feroviari se pregătesc acum de participarea la Cupa României de seniori, care va avea loc la finele săptămânii, la Constanța, mai notează sursa citată.