Zi superbă! Rapid a spulberat steaua! Victorie uriașă!

Rapid
Imagine de la sărbătoarea de 94 ani e Rapid

4 noiembrie 2018 a fost o zi superbă de toamnă, dar a fost o zi perfectă și pentru clubul Rapid. Asta pentru că vorbim despre o victorie cu steaua. Echipa feminină de handbal Rapid București s-a impus cu scorul de 41-28 (21-12). În fața celor de la steaua București, în Divizia A, scrie clubulrapid.ro. Giuleștencele au învins categoric un adversar de tradiție, diferența valorică între cele două echipe fiind vizibilă încă de la primele atacuri. Cu 27 de puncte, rapidistele sunt în fotoliul de lider al seriei. Partida a fost precedată de un moment de reculegere în memoria marelui antrenor român Constantin Pilică-Popescu, conform hotărârii Federației Române de Handbal.

Două victorii în câteva zile

CS Rapid obținuse o altă victorie și cu câteva zile înainte. Contra celor de la Spartac UNEFS. Jocul s-a disputat la Sala Polivalentă ”Rapid”, dar a fost considerat în deplasare pentru fetele Alinei Dobrin. Feroviarele s-au impus fără emoții cu sorul de 40-15 (18-7). În fapt, acest început de noiembrie este unul plin de victorii pentru toate secțiile celor de la CS Rapid. Pentru a fi mai expliciți trebuie să vorbim despre cele două echipe de baschet.

CS Rapid a câștigat pe linie și la baschet

Echipa feminină de baschet Rapid București a disputat o etapă intermediară, în Liga Națională, în deplasare, pe terenul celor de la CSU CSM Oradea. Fetele pregătite de antrenorul Nicolae Militaru au reușit să se impună cu scorul de 73-70 (17-20, 17-12, 17-21, 22-17). Roxana Bejan a terminat meciul cu double-double din 22 de puncte și 11 recuperări, iar Florina Stănici-Diaconu a trimis spre coechipiere 7 pase decisive, înscriind și 14 puncte. Natalia Burlakova a contribuit la victorie cu 12 puncte marcate. Echipa Rapidului este pe locul secund în grupă, cu 9 puncte după 6 etape.

Americanul Hope scrie istorie

La Sala Polivalentă ”Rapid” din București a avut loc un meci de baschet masculin, în Liga Națională, între Rapid și CN ”Aurel Vlaicu” București. Formația noastră și-a dominat net adversarul și a obținut un succes frumos, cu scorul de 80-60 (20-11, 18-13, 27-19, 15-17). Mickey Hope, baschetbalistul american, a marcat 29 de puncte și a reușit 7 recuperări, având cel mai ridicat indice de eficiență, +25. Croatul Goran Kragulj a fost lider la pase decisive, 6 la număr, adăugând la statistici 8 puncte și 4 recuperări. Bogdan Sandu a terminat și el cu un spectaculos double-duble din 23 de puncte și 13 recuperări, cu +21 la eficiență. A fost cea de-a doua victorie a giuleștenilor, care au ajuns pe locul 6, cu 7 puncte în clasament.

Voleiul a completat un început de noiembrie perfect

Nu în ultimul rând, șirul victoriilor a fost completat și de secția de volei feminin. Rapid București, antrenat de Mihai Duță și Nicu Armeanu, a reușit o victorie spectaculoasă, în deplasare, la Voluntari. Căprioarele au demonstrat că au tărie de caracter și au revenit deși erau conduse cu 2-0 la seturi, câștigând o partidă dramatică. Rezultatul final a fost de 3-2 (19-25, 20-25, 25-16, 25-17, 15-9) în favoarea giuleștencelor. Jocul sextetului nostru s-a reglat din mers, atacurile au variat din toate zonele terenului, apărarea și preluarea s-au îmbunătățit, iar rezultatul s-a văzut la final. Rapidul are 5 puncte și se află pe locul 4 al seriei.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required