Fabulos! Se lansează berea Locomotiva! Inițiativă unică de marketing

Berea Locomotiva
Berea Locomotiva

Se lansează berea Locomotiva! Băieții de la T2, cei care susțin ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, au gândit o campanie de marketing unică în fotbalul românesc! Publicul va putea savura pentru prima dată această bere luni, 12 noiembrie, la meciul de pe Giulești. Lansarea oficială va avea loc o zi mai târziu, de la ora 19:30, iar anunțul complet este publicat în imediata continuare a acestei introduceri. Cu toate detaliile aferente despre o bere cu nume sugestiv!

Lansarea berii Locomotiva

In primavara acestui an am cochetat pentru prima data cu crearea unei beri craft. In campania de marketing pe care o puneam la cale ca sa popularizam Asociatia si implicit echipa ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului. Marti 13 noiembrie de la ora 19:30 The Beer Institute – Romanian Craft Beer Shop gazduieste lansarea oficiala. A berii create in laboratoarele Amistad cu amprenta noastra visinie: Locomotiva.

Detalii despre tipul de bere ce se va comercializa

Pentru cei mai putin familiarizati cu berea craft, Locomotiva este o bere de tip IPA (india pale ale). IPA-ul este o bere fructata in al carei gust simti hameiul, iar in cazul nostru este un IPA blond-auriu. Fermentare primara 15 zile, dry hopping 7 zile, fermentare secundara/carbonatare (10 zile) si maturare (11 zile) in sticle. 

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!