FCRB – CSM Medgidia 2-1 la debutul lui Daniel Pancu

Pancu
Daniel Pancu

Primul meci al lui Daniel Pancu ca antrenor nu a fost ușor deloc. Asta pentru a întări, poate, că nu neapărat Constantin Schumacher era vinovat de ce se întâmplă în Giulești. Prin ricoșeu, echipa susținută de Primăria Sectorului 1 pierdut iar în instanță dreptul de a purta numele de Rapid. Așadar, FCRB a jucat cu CSM Medgidia, pe Giulești. Fără ca meciul să fie transmis, în tribune au fost undeva aproximativ 1.000 de oameni. Majoritatea într-un grup compact la Peluza Nord. Pentru început, iată care este primul unsprezece aliniat în teren de Pancone: Drăghia – Voicu, Iacob, Bratu, Demici – Nițu, Cârstocea, Jorza, Goge – Vlada, Matulevicius.

Tot Vlada și Goge l-au salvat pe Pancu

Golurile au fost marcate de oamenii de bază Lucian Goge și Marian Vlada. Doi dintre fotbaliștii care au cărat în spate echipa și în stagiunea precedentă. Dobrogenii au pus destule probleme în repriza secundă, cu toate că FCRB a avut ceva ocazii importante în prima parte și putea avea un avans ceva mai amplu la pauză. Numai dacă luăm în considerare cele două bare ce au fost contabilizate la poarta oaspeților, putem preciza asta. O nouă victorie, cota 19 în clasament, din 21 posibile. Dar un joc deloc schimbat față de ce se întâmpla pe vremea lui Șumi. O astfel de victorie cu o echipă de umplutură în liga a 3-a nu poate fi entuziasmantă.

Debut cu dreptul pentru fostul mare atacant

Însă, așa cum știm, și trebuie să fim corecți, punctele sunt, de fapt, principalele care contează pe termen lung. Așa că, în mod normal, orice suporter nu are altceva de făcut decât să se mulțumeacă cu astfel de joc, atât timp cât zestrea care contează rămâne în buzunarul echipei. Pentru a rezuma, debutul lui Pancu este cu dreptul. Însă la echipă totul este ca și până acum. Minus absența uriașă a lui Vasile Maftei.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required