Ovidiu Herea regretă că nu l-a contactat nimeni din Giuleşti

ovidiu herea prosport
Ovidiu Herea

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre un potenţial transfer pe care FCRB nu l-a dorit. Ovidiu Herea (33 de ani) a rămas liber de contract după experienţa la CS Baloteşti şi îşi doreşte foarte mult să ajungă la FCRB. Mijlocaşul recunoaşte că până acum nu l-a contactat nimeni din partea giuleştenilor, dar spune că nu le poartă pică oficialilor din Liga a III-a. Trebuie amintit că despre o potenţială sosire a lui Ovidiu Herea în Giuleşti s-a discutat şi în iarnă. Numai că atunci, cum FCRB juca în liga a patra, Herea a ales eşalonul secund.

ProSport l-a citat pe Ovidiu Herea. Amintiri superbe din Giuleşti

„Nu m-a contactat nimeni de la Rapid. Am jucat aproape şapte ani acolo, am cele mai frumoase amintiri de la Rapid. Chiar şi când am plecat am spus că vreau să mă întorc într-o zi, poate chiar să mă retrag acolo. Dar nu s-a întâmplat, asta este, nu le port pică. Sper să promoveze an de an. Fotbalul fără echipele de tradiţie e mult mai sărac, a spus Ovidiu Herea, pentru Digi Sport, citat de ProSport.

A jucat alături de fratele său Claudiu la Baloteşti

Ovidiu Herea a debutat în Liga 1 pentru Progresul Bucureşti, pe atunci FC Naţional. După care s-a văzut pus să aleagă între Rapid şi FCSB. Mijlocaşul a ales să meargă în Giuleşti, în 2007. Şase ani mai târziu a părăsit România şi a semnat cu elveţienii de la FC Sion. În tricoul alb-vişiniu, Herea a adunat 183 de meciuri, a marcat 45 de goluri. În plus, el a pasat decisiv în zece rânduri. Herea s-a întors în 2016 în Liga 1 şi a trecut rând pe rând pe la Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna şi FC Viitorul. În sezonul trecut a mers alături de fratele său, Claudiu, la Baloteşti, dar aventura din eşalonul secund a ajuns la final, mai scrie ProSport.

1 COMENTARIU

  1. La doar 32 de ani Herea s-a resemnat să joace în Liga 2 la Baloteşti! Iar acum, la 33, ar accepta şi Liga 3…
    Lichsteiner (ca să nu vorbesc de CR7) la 34 de ani tocmai a semnat cu Arsenal!