INFO / Şanliufaspor – FCRB 2-2. Debut pentru Deivydas Matulevicius

FCRB
FCRB a jucat al treilea amical in Turcia

FCRB a fost la câteva secunde distanță de cea de-a treia victorie din Turcia. Dar a primit un gol la ultima fază din jocul cu Șanliufaspor, scrie site-ul oficial al grupării de lângă Podul Grant. Giuleștenii nu au început foarte bine, iar turcii au profitat și au deschis scorul, prin Benur, în minutul 7, după o acțiune pe partea stângă. Echipa lui Schumacher a început să atace, iar în minutul 32 a primit o mână de ajutor de la portarul Omer. Cel care a primit o pasă de la un coechipier, a încercat un stop cu “exteriorul”, însă a gafat incredibil și mingea a intrat în poartă.

Vlada a marcat din nou pentru FCRB

Zece minute mai târziu, un contraatac în viteză i-a lăsat pe Robinho și pe Vlada singuri cu portarul. Brazilianul, altruist, i-a pasat lui Mari, care a adus echipa românească în avantaj. La pauză, Schumi a schimbat aproape toată echipa, iar când meciul se îndrepta spre victorie, la ultima fază, arbitrul turc de tușă a lăsat un ofsaid uriaș. Care a fost recunoscut cu fair-play și de antrenorul Șanliufasporului, partida încheindu-se la egalitate, 2-2. Au lipsit Alex Duriță, Mircea Manole și Doru Bratu, toți accidentați. Însă a debutat lituanianul Deivydas Matulevicius, cel care l-a înlocuit pe Marian Vlada, în minutul 67. Fără a avea totuşi realizări deosebite.

Debut modest pentru Matulevicius

În altă ordine de idei vă prezentăm mai jos toţi fotbaliştii pe care Schumacher i-a aruncat în luptă. De când echipa se află în Turcia, acesta a încercat diverse formule de echipă. Şi nu a pierdut vreun meci! FCRB a jucat în formula Voican – Boian (46′ Voicu), Iacob (cpt.), Neacșu (46′ Maftei), Lădaru (46′ Demici) – Burlacu (46′ Ilie), Mitea (21′ Grigore), Cârstocea (46′ Jorza), Dovleac (46′ Goge) – Robinho (46′ Jurj), Vlada (67′ Matulevicius). Sâmbătă, 11 august, giuleştenii joacă ultimul meci al cantonamentului din Turcia, cu Eyupspor. Ora va fi anunţată ulterior în cursul zilei de vineri.

Foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required