INFO / Şanliufaspor – FCRB 2-2. Debut pentru Deivydas Matulevicius

FCRB
FCRB a jucat al treilea amical in Turcia

FCRB a fost la câteva secunde distanță de cea de-a treia victorie din Turcia. Dar a primit un gol la ultima fază din jocul cu Șanliufaspor, scrie site-ul oficial al grupării de lângă Podul Grant. Giuleștenii nu au început foarte bine, iar turcii au profitat și au deschis scorul, prin Benur, în minutul 7, după o acțiune pe partea stângă. Echipa lui Schumacher a început să atace, iar în minutul 32 a primit o mână de ajutor de la portarul Omer. Cel care a primit o pasă de la un coechipier, a încercat un stop cu “exteriorul”, însă a gafat incredibil și mingea a intrat în poartă.

Vlada a marcat din nou pentru FCRB

Zece minute mai târziu, un contraatac în viteză i-a lăsat pe Robinho și pe Vlada singuri cu portarul. Brazilianul, altruist, i-a pasat lui Mari, care a adus echipa românească în avantaj. La pauză, Schumi a schimbat aproape toată echipa, iar când meciul se îndrepta spre victorie, la ultima fază, arbitrul turc de tușă a lăsat un ofsaid uriaș. Care a fost recunoscut cu fair-play și de antrenorul Șanliufasporului, partida încheindu-se la egalitate, 2-2. Au lipsit Alex Duriță, Mircea Manole și Doru Bratu, toți accidentați. Însă a debutat lituanianul Deivydas Matulevicius, cel care l-a înlocuit pe Marian Vlada, în minutul 67. Fără a avea totuşi realizări deosebite.

Debut modest pentru Matulevicius

În altă ordine de idei vă prezentăm mai jos toţi fotbaliştii pe care Schumacher i-a aruncat în luptă. De când echipa se află în Turcia, acesta a încercat diverse formule de echipă. Şi nu a pierdut vreun meci! FCRB a jucat în formula Voican – Boian (46′ Voicu), Iacob (cpt.), Neacșu (46′ Maftei), Lădaru (46′ Demici) – Burlacu (46′ Ilie), Mitea (21′ Grigore), Cârstocea (46′ Jorza), Dovleac (46′ Goge) – Robinho (46′ Jurj), Vlada (67′ Matulevicius). Sâmbătă, 11 august, giuleştenii joacă ultimul meci al cantonamentului din Turcia, cu Eyupspor. Ora va fi anunţată ulterior în cursul zilei de vineri.

CITEȘTE ȘI  MERCATO | FC Rapid 1923 a mai pus pe liber un jucător

Foto: Alex Paraschiv

LĂSAȚI UN MESAJ