TRANSFER / Încă o surpriză plăcută a FCRB! Transfer interesant pentru viitor

FCRB Mircea Manole
FCRB l-a luat pe Mircea Manole

FCRB mai reuşeşte un transfer interesant. După semnarea lui Alin Cârstocea, dar, mai ales, a lui Andrei Moise, dar şi prelungirea contractului lui Vasile Maftei, încă un nume este trecut pe listă. Vorbim despre Mircea Manole, pe care îl prezentăm în continuare. În sezonul 2018/2019, ce urmează să înceapă în aproximativ o lună, echipelor li se va impune să folosească cel puțin trei jucători sub 20 de ani în același timp în teren. Astfel încât Constantin Schumacher s-a concentrat foarte mult pe transferul unor tineri fotbaliști de valoare, anunţă site-ul oficial al clubului.

A evoluat în UEFA Youth League

Mircea Manole (19 ani) a fost crescut la Academia Hagi. Alături de care a jucat în UEFA Youth League, unde a și marcat un gol împotriva lui FC Zurich. În sezonul trecut a evoluat pentru FC Afumați, în Liga 2, fiind coleg de atac cu Marian Vlada. Manole a bifat 15 meciuri pentru echipa ilfoveană, în sezonul abia încheiat de Liga 2. El joacă pe postul de mijlocaș stânga, însă poate evolua și ca atacant. În vara lui 2017, Mircea a jucat finala Ligii Elitelor U19, pierdută de Viitorul Ovidiu în fața lui Dinamo, după prelungiri, fiind coleg de echipă cu Alexandru Mățan sau Cristian Băluță.

Mircea Manole ar putea intra direct în primul 11 la FCRB

Faptul că echipa lui Schumacher a ajuns la al doilea transfer al unui tânăr de mare perspectivă, nu poate reprezenta decât o uriaşă bilă albă. Iată că, la acest capitol, ideea iniţială de academie pare să se concretizeze. Pe lângă Moise şi Manole, la FCRB mai există câţiva jucători de perspectivă. În frunte cu Dovleac, Bărbălău, Boian, Costache, Dumitrescu sau Niţu. Numai că, pentru a fi cinstiţi, nici unul dintre cei de mai sus nu au experienţa celor care au fost aduşi în această vară. E adevărat însă calităţile există şi, din acest punct de vedere, concurenţa ar putea deveni una extrem de interesantă în noul sezon. Rămâneţi pe 1923.ro pentru a afla cum decurge bursa transferurilor în continuare în Giuleşti!

Foto: Alex Paraschiv

 

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

1 COMENTARIU

  1. Pe langa traditia rapidista de a creste tineri fotbalisi,actuala Academia Rapid ar fi bine sa ajunga La Messia Romaniei.