Daniel Pancu anunţă spectacol total în Giuleşti! Detalii despre situaţia de la echipă

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu a semnat pe 26 iulie un contract. Acesta se întinde pe o perioadă de trei ani, ca director tehnic. Însă există șanse mari să-l mai vedem și în teren. În condițiile în care lucrările de modernizare (n.r. – LOL) la stadionul Giulești se amână, anunţă site-ul oficial al clubului. Proaspăt instalat oficial la FCRB, Daniel Pancu a oferit şi câteva declaraţii memorabile. Care lasă de înţeles că clubul se pregăteşte de câteva mutări spectaculoase. Ce au menirea de a spulbera totul din liga a 3-a.

Daniel Pancu anunţă sosirea mai multor jucători străini!

“Am semnat pe trei ani, voi fi în continuare director tehnic, am avut de la început încredere în acest proiect. Oamenii sunt hotărâți să readucă Rapid sus și să facă performanță”, a spus Pancone. “Suporterii să fie convinși că le vom oferi spectacol în sezonul viitor. Suntem la început de drum, iar perioada următoare va fi una de tranziție. Pentru că s-au schimbat lucruri la nivelul conducerii și al lotului. Nici pe departe lotul nu este definitivat. În acest moment, căutăm jucătorii care să ofere spectacol pe Giulești, iar aceștia vor fi străini”, a completat Daniel pentru sursa citată.

Daniel Pancu vorbeşte şi despre academie

Pancone a vorbit și despre academia de juniori a Rapidului: “Academia, care se va numi în primul an Centrul de Performanță Rapid, își va începe activitatea în curând, ceea ce era cel mai important pentru mine.” De acum nu ne rămâne de făcut decât să aşteptăm acest pas important. La fel cum aşteptăm cu nerăbdare ca baza ProRapid să fie preluată, recondiţionată şi redată în folosinţă în scopul în care a fost construită. Şi, nu în ultimul rând, cum aşteptăm să avem un nou Giuleşti, ultramodern. Acolo unde să mergem cu drag, să vedem un Rapid unic, care se antrenează lângă Laromet şi în care predomină tinerii crescuţi în propria curte.

1 COMENTARIU