Daniel Niculae a dat cartile pe fata: „Nu e transparenta pe care mi-o doream!”

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

Daniel Niculae a vorbit astazi in direct la Digisport, in premiera, despre plecarea de la FC R Bucuresti (fosta Academia Rapid). Asa cum era de asteptat, Nico a dezvaluit ca plecarea a fost cauzata in principal de lipsa transparentei de la club, dar si de cuplul Ovidiu Burca – Andrei Niculescu.

Motorul acestui proiect am fost eu si Daniel Pancu. Suporterii au venit langa echipa datorita noua, iar in cazul unei nereusite noi am fi fost scosi tapi ispasitori, de aceea mi-am dorit mai multa putere de decizie la club, insa am simtit ca nu era nicidecum transparenta despre care se vorbea si pe care mi-o doream. Dupa esecurile juridice repetate am hotarat ca nu mai putem merge impreuna pe acelasi drum. Domnul primar a spus ca proiectul poate continua si fara Daniel Niculae, insa nu a fost atat de vehement cand a fost intrebat daca poate merge mai departe fara Ovidiu Burca si Andrei Niculescu.

Se simte tradat de Pancu

In legatura cu Daniel Pancu, am fost prieteni, l-am respectat, dar de-acum inainte pentru mine este o simpla cunostinta. Desi mi-a dat dreptate, a hotarat sa mearga mai departe cu ei. Si sa n-o dam ca „pentru Rapid… si etc.” ca asa si eu iubesc clubul acesta si nu-mi poate nimeni reprosa nimic din punctul acesta de vedere, dar daca am promis suporterilor ca voi fi la club atata timp cat ii pot informa corect despre ceea ce se intampla, atata timp cat nu e transparenta pe care mi-o doream, nu mai pot continua!

Radu Naum, moderatorul emisiunii, i-a citit lui Nico pasaje din comunicatul dat de FC R Bucuresti si pe care vi l-am prezentat la momentul potrivit AICI, iar Nico l-a catalogat drept „O mizerie!”, afirmand totodata ca nici pe timpul lui Ceausescu nu crede ca s-au dat astfel de comunicate.

Ramaneti pe 1923.ro! Vom reveni cu amanunte!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

1 COMENTARIU

 1. dureros
  incep sa inteleg ca nico a solicitat sa fie virful piramidei , cu dreptuiri totale ,inclusiv de concediere a unor persoane care l-au deranjat.
  in momentul in care sustine , insa, ca doreste acest lucru ca urmare a esecurilor juridice , dar o face intr-un moment in care aceste stingacii / esecuri au fost depasite (cu brio), ceva nu se leaga !
  faptul ca a ajuns sa-l deteste pe pancu ,pentru ca nu se alatura santajului sau , si prefera sa continue(emblematic) in conducerea rapidului ,spune multe despre latura umana problematica a lui nico (orgoliu dus la extrem )
  mai mult de atit , ia in deridere orice incercare a lui panco de a-si justifica refuzul parasirii echipei prin grija fata de rapid si suporteri !
  si asta este exact ce presupuneam ieri in comentariul lasat referitor la noul investitor al rapidului si in care conchideam ca daca chiar nu-i pasa de echipa si suporteri , preferabil un divort acum si nu mai tirziu.
  pe pancu il inteleg si prin prizma unei gindiri practice .spre deosebire de niculae care mai poate juca ici colo inca citiva ani , pancu si-a terminat practic cariera de fotbalist si un job administrativ la rapid ii poate pica f.f.bine.