Dan Alexa continuă să scrie istorie, după ce i-a dat clasă și lui Hagi

Dan Alexa
Dan Alexa s-a retras oficial

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În mod normal, un meci ca Viitorul – Dunărea Călărași trece neobservat. Numai că pentru suporterii rapidiști de pretutindeni, el merită menționat. Fiindcă este prima partidă din istoria dunărenilor în Liga 1. Iar pe bancă stă Dan Alexa, cel care a promovat Rapid în Liga 1 în sezonul 2015-2016. „Chirurgul” a avut un parcurs ireproșabil cu echipa din Călărași în liga a doua, așa că meciul ăsta arată că totul nu a fost un accident. Bine, realistic vorbind, nu e așa greu să bați o echipă blazată și plafonată precum este cea a lui Hagi.

Alexa a colaborat cu Iosif la Rapid

Pe cinstite, e cam nasol să nu poți bate niște amărâți din Luxemburg acasă. Chiar și la Ovidiu… Dar se explică, dacă ne gândim că acei puști talentați confirmă cel mult la fcsb și CSU. Nici măcar în Serie B. A fost doar o paranteză. Cel care contează cu adevărat în acest articol este Dan Alexa. Pentru că rapidiștii nu au cum să îl uite. Mai ales că a colaborat cu Mihai Iosif. Om care a făcut performanțe atât cu AFC Rapid, cât și cu Academia ulterior.

Campionii, campionii…

Alexa i-a dat o lecție lui Hagi. Și a pus o ștampilă mai realistă fotbalului românesc. Poate că Dunărea Călărași nu va continua în aceeași notă în Liga 1. Doar că nu ai a doua șansă pentru o primă impresie. Dunărea a trecut testul cu brio. Mai trebuie să adăugăm că între buturile acestora s-a aflat Cătălin Straton, portar crescut de Rapid. Alți foști rapidiști, așadar, care își fac o revenire triumfală în prima divizie românească. Chiar și așa la pământ cum e ea. Noi nu ne putem pune decât o singură întrebare… Cum, Dumnezeule, a putut lua o echipă ca Viitorul titlul?! Și ne consolăm cu un răspuns pe măsură: bine măcar că n-a luat fcsb!

2 COMENTARII

  1. S-a ales praful pentru că oamenii în România sunt, în general, interesaţi de fotbal aproape exclusiv pe Facebook…

  2. in „dialogul” pe care incerci sa-l intretii cu dumnezeu cu privire la titlul luat de viitorul , poate ca ar trebui sa intrebi si cum a fost posibil sa se aleaga praful de echipe de fotbal precum rapid , petrolul , fc arges , uta , etc,etc, si sa primim afumati , voluntari , colentina , chiajna , etc, etc
    adevarul este ca un intelept proverb romanesc spune ca „pina la dumnezeu te maninca ciinii”, deci cu alte cuvinte raspunsurile trebuiesc cautate aici , pe pamint , si nu in ceruri.