Capăt de drum pentru AFC Rapid? ANAF a cerut insolvenţa!

AFC Rapid - steaua
Rapid 2018

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Lucrurile se simplifică tot mai mult pentru întreaga suflare rapidistă. AFC Rapid poate deveni istorie. Fiscul a cerut intrarea în insolvenţă a acestei entităţi, iar primul termen este abia în octombrie!

18.10.2018, dată importantă pentru AFC Rapid

Rămasă fără suporteri, cu o conducere care nu a reușit să se ridice la nivelul numelui RAPID, șansele de a scăpa de faliment ale asociației care în ultimul an s-a evidențiat mai mult prin reușitele în tribunal decât cele pe terenul de joc sunt minime, astfel încât, cel mai probabil, dupa data de 18 octombrie a.c., vor mai rămâne doar FC R SA (Liga a 3-a), având în momentul de față susținerea unei majorități covârșitoare a suporterilor rapidiști, și ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului (Liga a 5-a) care propune o alternativă de genul celei oferită cu succes de frații timișoreni prin modelul ASU Poli Timișoara.

Ţineţi minte!

Ce va fi? Nu știm. Putem doar să ne dăm cu părerea, mai mult sau mai puțin avizat! Ceea ce e sigur însă, și suntem siguri ca 100% sunteți de acord cu noi, sunt următoarele lucruri:

RAPIDUL VA PIERI CAND SOARELE SE VA FACE SCRUM

CEL MAI RAU LUCRU CARE I SE POATE INTAMPLA RAPIDULUI E CA NIMENI SA NU FACA NIMIC!

FORZA RAPID!