Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului are meci de… Vis!

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Academia Rapid – Carmen se joacă miercuri, 9 mai, de la ora 19:30, în semifinalele Cupei României pe Bucureşti. Tot atunci, Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului are meci. Pe stadionul Coresi, cu Vis de Bucureşti, de la ora 21. Contând tot pentru returul ligii a 5-a, chiar dacă nu se joacă pe bază de acumulare de puncte. Este vorba despre o etapă intermediară, iar detaliile pot fi citite în continuare!

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – Vis de Bucureşti

Va lipseau intermediarele?
Nici o problema, am rezolvat-o pentru miercurea aceasta!
Liga a V-a completeaza in cursul acestei saptamani tintarul dupa pauza meciurilor in perioada Pastelui. Capriorii nostri au raspuns foarte bine la primul test dupa vacanta insa nu este ultimul pentru ei.

Miercuri, ora 21:00 vom intalni ocupanta locului 4, Vis de Bucuresti, o echipa redutabila atat in atac cat si in aparare daca urmarim linia de clasament. Ne face placere sa adaugam faptul ca am regasit foarte multi rapidisti printre componentii echipei si ai staff-ului tehnic, deci nu poate decat sa ne bucure ca vom imparti mai bine de doua ore impreuna o seara de miercuri.

Nu ne ramane decat sa ne vedem la baza Coresi, in aceeasi atmosfera marca Frumosii Nebuni ai Giulestiului, vremea de seara va fi de partea noastra, cadourile simbolice si materialele cu care deja v-am obisnuit le veti gasi deasemenea.

Va asteptam pentru inca o seara frumoasa alaturi de capriori! 
Hai Rapid, nu te opri!