BREAKING NEWS / E clar! csa steaua – Academia Rapid cu casa închisă!

Giuleşti csa steaua - Academia Rapid
O imagine cu stadionul Giuleşti care te lasă fără cuvinte de la meciul csa steaua - Academia Rapid

Partida csa steaua – Academia Rapid poate oferi una dintre cele mai mari asistențe din istoria Arenei Naționale. Asociația steliștilor 1947 a anunțat prin intermediul paginii de Facebook că până în ziua de Paşte au fost epuizate 23.000 de bilete! Nu doar că steaua își va achita fără probleme plățile pentru organizarea acestui meci, dar va obține și un profit frumos de pe urma meciului. csa steaua – Academia Rapid este sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, în direct la TV Digi Sport şi Telekom Sport, anunţă gsp.ro.

Vor fi cel puţin 40.000 oameni la csa steaua – Academia Rapid

Numărul de bilete epuizate până acum este de-a dreptul uriaş! Dacă ne gândim că Arena Naţională, cel mai mare stadion din ţară, are o capacitate de aproximativ 55.000 locuri. Probabil că stadionul nu va fi plin ochi, însă măcar 40.000 de suporteri vor lua cu asediu arena pentru meciul csa steaua – Academia Rapid. În marea lor majoritate, desigur, simpatizanţi ai echipei lui Daniel Pancu şi Daniel Niculae. Sau neutri! Pentru că, aşa cum am mai spus, csa steaua în sine are, maximum 3.000 de susţinători. E drept, probabil că cei mai mulţi vor veni la acest meci. Poate că vor mai veni, să zicem, 2000 – 3000 care se vor alipi militarilor. Dar în rest, Academia Rapid va miza trebuie spus, fără să ne ascundem de cuvinte, pe suportul a peste 30.000 de oameni!

Profit uriaş pentru echipa armatei!

Recapitulând, trebuie spus că csa steaua – Academia Rapid este foarte aproape să se joace cu casa închisă. De pe urma acestui meci echipa armatei, adică cea organizatoare, ar urma să încaseze 120.000 euro minimum! Asta dacă lucrurile nu se întâmplă aşa cum declarase Daniel Pancu, anume că acele costuri de organizare, la fel ca şi profitul să se împartă la doi. Ceea ce ar fi absolut firesc având în vedere că cei mai mulţi plătitori vor fi rapidişti! În altă ordine de idei, rămâneţi conectaţi la 1923.ro pentru toate ştirile legate de marele meci csa steaua – Academia Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ