FORMIDABIL! Răsturnare cu 180 grade pentru Lucescu!

Răzvan Lucescu ProSport
ProSport scrie despre o victorie colosală a lui Răzvan Lucescu

ProSport scrie despre faptul că lupta pentru titlul de campioană a Greciei se dă, în aceste zile, în birourile forurilor fotbalistice. Partida dintre PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, şi Olympiacos Pireu nu s-a disputat. După ce oaspeţii au părăsit terenul înainte de start. Antrenorul lui Olympiacos a acuzat faptul că a fost lovit în figură cu o rolă de hârtie aruncată din tribune! Fotbaliştii acestuia au intrat la vestiare şi au refuzat să mai joace meciul. În ciuda faptului că, la prima vedere, PAOK Salonic ar fi putut suferi de pe urma incidentului, mai multe amănunte apărute recent pot întoarce soarta partidei, notează ProSport.

ProSport scrie despre avantajele echipei lui Răzvan Lucescu

Oficialii lui PAOK Salonic au obţinut o copie a raportului observatorului de la meciul întrerupt. Detaliile prezentate acolo îi fac pe şefii lui Răzvan Lucescu să spere într-o decizie mai blândă. Sau, în orice caz, într-o decizie care să nu o scoată pe PAOK din lupta pentru titlu.

Trei puncte cheie

1. Medicii, ţinuţi de bodyguarzi departe de Garcia – Observatorul meciului a notat faptul că medicii de pe ambulanţă au fost ţinuţi departe. La intervenţia agenţilor de pază a lui Olympiacos, de vestiarul în care Oscar Garcia, antrenorul oaspeţilor, s-a refugiat după ce a acuzat faptul că a fost lovit. Timp de 20 de minute, se arată în raport, medicii nu au putut să îl examineze pe Garcia. Pentru a stabili dacă antrenorul a suferit sau nu răni care l-ar fi împediat să îşi conducă echipa de pe margine.

2. Antrenorul lui Oly în ”acte” nu era Garcia! O greşeală a celor din Pireu poate contribui la cazul construit de PAOK. Potrivit aceluiaşi raport, în faţa observatorului au ajuns foi de joc în care, în dreptul numelui antrenorului, cei de la Olympiacos nu au trecut ”Oscar Garcia”. Ci numele antrenorului secund, Christos Kontis. Astfel, şefii lui Răzvan Lucescu îşi pot construi cazul remarcând faptul că echipa oaspete putea fi condusă de pe margine! Chiar dacă Garcia era la spital pentru a-şi trata rana provocată de rola de hârtie.

3. Doctorul i-a dat ”verde” lui Garcia. Cel puţin la fel de important este şi ultimul aspect notat de observatorul meciului. Potrivit acestuia, cel de-al patrulea arbitru al meciului l-a întrebat pe medicul care l-a consultat, într-un sfârşit, pe Oscar Garcia dacă antrenorul poate continua meciul. Iar răspunsul medicului a fost afirmativ. Acesta ar fi mărturisit că rana de la nivelul buzei este una superficială. Şi că nu îl împedică deloc pe antrenor să îşi facă treaba de pe bancă. Asta în ciuda faptului că Garcia a plecat la un spital din Salonic, considerând că rana este una foarte serioasă.

Concluziile ProSport

În lumina acestor noi detalii, cei de la PAOK s-au repliat şi vor cere ca Olympiacos să piardă meciul cu 3-0. Lucru care ar aduce titlul de campioană mult mai aproape de Salonic. Chiar şi până la luarea unei decizii cu privire la soarta meciului cu Olympiacos, PAOK Salonic rămâne lider în Grecia cu 52 de puncte. AEK Atena a eşuat în încercarea de a detrona echipa lui Lucescu după ce nu a reuşit decât un egal cu Atromitos. Într-o partidă disputată luni seară în care pentru oaspeţi a egalat pe final Warda, fotbalist împrumutat de PAOK la Atromitos.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI