Frumoşii Nebuni dau startul! Când joacă

Frumoşii Nebuni
Frumoşii Nebuni întâlneşte... Benfica!

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului dă startul meciurilor oficiale! Bun, de fapt sunt oficiale-amicale, pentru că se joacă fără acumulare de puncte. Fără să conteze în clasament. Pentru băieţii de la T2 însă asta contează mai puţin. Important este că prima partidă are loc duminică, 11 martie, ora 18:15. Pe terenul Coresi! Acolo unde vineri joacă Academia Rapid, iar sâmbătă AFC Rapid! Comunicatul celor de la Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului este redat integral mai jos!

Comunicat Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Dupa opt luni in care ne-am încapatanat sa ramanem pe drumul nostru a venit momentul de satisfactie pentru fiecare dintre noi! Duminica aceasta ne aduce împreuna pentru primul meci oficial al Frumosilor Nebuni ai Giulestiului pe Stadionul Coresi la ora 18:15. Intalnim AS Benfica Nova Geracao in prima etapa a returului de campionat. Baietii au confirmat in toate meciurile de pregatire, urmeaza adevaratele teste. Suntem la inceputul drumului ce se anunta a fi greu dar si plin de satisfactii, iar de data aceasta depinde doar de noi cum il vom strabate pana la final.

Avem mai multe surprize pregatite pentru iubitorii jocului cu balonul rotund si pentru sustinatorii Frumosilor Nebuni in special: vom avea in format fizic un numar limitat de bilete de colectie fara valoare fiscala ce vor fi oferite tuturor celor ce aleg sa sustina proiectul donand in „Cutia visurilor”, dar si un mic magazin cu articole promotionale ce se vor gasi in premiera la acest meci, urmand ca apoi sa existe si pe site. In tribune se anunta activitate serioasa, baietii pregatind o coregrafie speciala pentru acest prim meci oficial. Cum prognoza meteo ne arata vreme insorita in week-end si 15 grade Celsius nu ramane decat sa umplem pana la refuz micuta tribuna de pe Coresi!

Punct. Si de la capat
Duminica 11 martie / ora 18:15
Stadion Coresi / intrare libera 
ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului vs AS Benfica Nova Geracao

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!