AFC Rapid transferă un olandez din SUA!

Pierre Semudenge AFC Rapid
Pierre Semudenge a jucat la AFC Rapid

AFC Rapid a reuşit pe ultima sută de metri să legitimeze un fotbalist interesant. Este vorba despre Pierre Semudenge-Mujene. Mijlocaşul de 1.74 metri are 24 de ani, iar în cariera sa a ajuns inclusiv în liga a 3-a olandeză, la Be Quick 1887, pentru care a jucat între 2013 şi 2015. Vorbim despre o echipă mică în acest moment, dar care are în palmares un titlu al Olandei. Câştigat în 1920! De asemenea, Be Quick 1887 are în istoria ei şi două titluri de vicecampioană în vitrină. Ulterior, după plecarea din Olanda, Pierre a evoluat în SUA la echipa Georgia Gwinnett Grizzlies. Formaţie pentru care a marcat şi câteva goluri spectaculoase. Cel redat în fotografia de prezentare fiind din septembrie 2016.

Încă un transfer reuşit de AFC Rapid

Pierre Semudenge-Mujene are paşaport olandez şi este unul dintre numeroasele transferuri reuşite de AFC Rapid în această pauză de iarnă. Pentru a aminti măcar o parte dintre cele mai importante trebuie să trecem în revistă: Robert Croitoru, Daniel Geambaşu, Mihai Marinescu, Andrei Moroşanu, Noel Fongang, Roussel Kana, Gabriel Gheorghe, Gabriel Batchabi, Ovidiu Drăgan. Pe lângă aceştia, AFC Rapid a mai avut în probe şi alţi fotbalişti. Unii nu au fost ţinuţi, în timp ce alţii au ales să nu rămână. Preferând să aleagă echipe care evoluează în eşaloane superioare.

Pregătiri pentru meciul cu Carmen Bucureşti

Trebuie să mai subliniem că Pierre Semudenge-Mujene evoluează, în general, pe postul de mijlocaş lateral. Poate fi însă folosit destul de bine şi în atac, având un dezvoltat simţ al golului. Să sperăm că acesta va debuta chiar în această etapă contra celor de la Carmen Bucureşti. Primul meci oficial pe care AFC Rapid îl va juca în 2018. Rămâne să revenim cu detaliile legate de disputarea partidei. Dar şi cu un prim unsprezece probabil cu care se va ataca intrarea în play-off la finalul acestui sezon competiţional regulat.

Foto cover: Tom Grason

Foto secundar: grizzliesathletics.com

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI