Reacţie vehementă faţă de renovarea stadionului Giuleşti!

Giuleşti ProSport
Aşa ar urma să arate noul Giuleşti. ProSport scrie că ar putea avea 20.000 locuri!

Imediat după afişarea noului stadion Giuleşti, conducerea AFC Rapid a avut o reacţie vehementă. Pe care o redăm, integral, mai jos. Pe de o parte, constatarea este pe deplin justificată. Pe de altă parte, dorinţa de a avea un stadion decent, nou, ne face să credem că alte detalii sunt mai puţin imporetante. Vă lăsăm şi pe voi să vă aruncaţi un ochi asupra acestui mesaj, după care vă invităm să vă oferiţi o părere printr-un comentariu!

Scrisoare deschisă a AFC Rapid vizavi de noul Giuleşti

Dragi Rapidisti,

Azi (n.r. – 12 martie) noi suporterii rapidisti si nu numai, din pacate, am primit confirmarea a ceea ce noi deja anticipasem aici, in urma cu patru ani! Stadionul Giulesti – singurul stadion din Romania care mai are o poveste de spus si o istorie adevarata!!! nu va fi decat „modernizat”. O sa aiba „minunata” capacitatea de 14.500 locuri (mai scadeti -10% regulament UEFA). O sa dispara forma de potcoava si turnul. Devenind astfel un stadion fara identitate !! 

In replica, va rog sa admirati stadionul din Ghencea. Domnilor pana nu este prea tarziu, VA RUGAM SA NE RESPECTATI ISTORIA SI TRADITIA! „Potcova din Giulesti” si elementele arhitecturale traditionale, cum sunt: turnul si ceasurile CFR de la peluza 1 si tribunele inaltate gen coloseum, sa ramana in conceptia stadionului, care azi ne-a fost comunicat ca din pacate nu este unul Nou, ci doar Modernizat!!!!!!

„Cine uita propria istorie/traditie, Nu are viitor!”

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required