AFC Rapid profită la rândul ei de anomaliile fotbalului românesc

AFC Rapid
AFC Rapid, grupa 1999-2000. Robert Georgescu, mijloc-dreapta, cu eşarfa la gât

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Juniorii mari ai AFC Rapid, 1999-2000, continuă cursa de campioni municipali pe Bucureşti. Aceştia au pulverizat, pur şi simplu, o echipă de mijlocul clasamentului! AFC Rapid a bătut cu 14-0 pe cei de la Liceul Tehnologic Sf. Pantelimon! Formaţie care, înaintea acestui meci era pe locul 9 din 16, cu 7 victorii şi 9 înfrângeri! Cu alte cuvinte, ca şi Academia Rapid cu Venus şi Termo, AFC Rapid, de data asta la juniori, a profitat şi nu a avut milă de un adversar ruşinos. Cam la fel de slab ca juniorii lui AS Tricolor. Pe care AFC Rapid i-a învins în ultimul meci din 2017 cu 16-2! După ce fuseseră conduşi cu 2-0!

Duelul cu LPS Mircea Eliade, decisiv pentru AFC Rapid

Măcar de la Tricolor nu se aştepta însă nimeni la mai mult. Partida de acum, disputată pe Coresi, nu a avut istoric. AFC Rapid a arătat din nou şi faptul că este, de departe, cea mai bună echipă de juniori A din competiţiile municipiului Bucureşti. Cu toate că, momentan, LPS Mircea Eliade este lider. Practic, meciul decisiv pentru AFC Rapid, în condiţii normale, se va juca în etapa 33, penultima. Dacă LPS Mircea Eliade nu bate Concordia Chiajna atunci, cel mai probabil, echipele vor termina la egalitate de puncte. Iar pentru formaţia lui Robert Georgescu un egal ar fi suficient pentru titlul de campioană. Având în vedere că în tur le-a administrat actualilor lideri un categoric 3-0!

Caseta unui meci câştigat catergoric

Interesant este că şi titlul pentru AFC Rapid 2001, condus de Mihai Iosif, în 2017 a venit tot după o victorie, 2-0, cu LPS Mircea Eliade. Până atunci urmează, probabil, alte meciuri cu mult sub nivelul valorii rapidiştilor. Care arată, într-adevăr ca o echipă de mare perspectivă. În altă ordine de idei vă prezentăm cine a jucat în aprtida AFC Rapid – Liceul Tehnologic Sf. Pantelimon: Kremmers – Pîrvescu, R. Popa, Chirvase, Apostol – Mateianu, Munaf, Cosmescu, Tănase – Trică, Stancu. Au mai intrat: Ciulinaru, Căliţă, A. Popa, Zencir. Cele 14 goluri ale echipei au fost marcate astfel:

  • 3 goluri – Engin Zencir
  • 2 goluri – Robert Popa, Tomiţă Ciulinaru, Claudiu Tănase
  • 1 gol – Daniel Chirvase, Claudiu Mateianu, Mihai Stancu, Eduard Trică, Florin Pîrvescu