Momente dramatice la meciul de juniori al AFC Rapid

AFC Rapid
Marcel Lincan (1999) e jucător de bază la juniorii AFC Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

AFC Rapid a debutat şi la nivel de juniori. Din păcate, fără victorie. În ciuda acestui fapt, echipa de republicani, 1999-2000, a reuşit un 1-1 cu Concordia Chiajna. Chiar dacă a fost depăşită în clasament de LPS Mircea Eliade pentru moment rămâne favorită la câştigarea titlului pe Bucureşti. Ceea ce ar fi o reuşită colosală, având în vedere condiţiile mai mult decât precare de antrenament. De partea cealaltă, grupa 2001, a cedat, 1-2 cu LPS Mircea Eliade. În condiţiile în care a jucat în numai 10 oameni la un moment dat.

Marcelius Lincan a fost accidentat grav

Marele eveniment de la cele două partide nu a fost nici unul dintre scoruri ci, din păcate, unul total nefericit. Este vorba despre accidentarea oribilă suferită de Marcelius Lincan. Om de bază în echipa 1999-2000 a lui Robert Georgescu, acesta a fost lovit violent în figură cu genunchiul la un duel pentru minge. A suferit o dublă fractură de mandibulă şi a pierdut doi dinţi. Ca urmare a acestui eveniment a fost operat deja de două ori, i s-au pus sârmele pentru sudarea oaselor şi nu poate mânca, momentan, decât cu paiul. Pauza forţată provocată de înfiorătorul moment este de cinci luni. Ceea ce înseamnă că pentru Lincan campionatul s-a terminat… O pierdere însemnată, având în vederea importanţa lui în angrenajul echipei. Chiar dacă la această partidă a fost numai rezervă.

Primul 11 al AFC Rapid la meciul cu Concordia Chiajna

Revenind la meciul juniorilor mari, trebuie să trecem în revistă primul unsprezece folosit de Georgescu. Având în vedere că sunt şanse importante ca această echipă să aducă un nou trofeu în vitrina AFC Rapid! Aşadar, iată primul unsprezece folosit în derby-ul jucat la Chiajna împotriva celor de la Concordia:

Ionescu – Pîrvescu, Niţu, Popa, Căliţă – Chirvase, Munaf – Mateianu, Trică, Tănase – Niculescu

După pauză s-au efectuat mai multe înlocuiri la echipa AFC Rapid.