Rapid, înfrângere grea şi periculoasă!

dinamo-rapid andreea trăilă
Andreea Trăilă

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Rapid a pierdut în deplasare, la Zalău, meciul cu ocupanta locului 5 în Liga Florilor, HC. În etapa a 16-a. După o primă repriză echilibrată, în care Rapidul a condus chiar și cu 8-6, gazdele s-au impus ușor, ușor. La finalul partidei au învins la opt goluri diferență, scrie RAPID TV. Cea mai bună marcatoare a noastră a fost Alexandra Trifan, cu 11 goluri, urmată Trăilă și Carabulea, cu câte 5. Au mai marcat pentru Rapid, Cruceanu (4), Doica (3), Cozma (3), Brătulescu (2) și Dache (2). Număr de goluri totuşi impresionant pentru acest nivel, dacă analizăm cu atenţie.

Rapid suferă după şocul uriaş de la Braşov

Din păcate, Nanu și Simion nu au putut face față atacurilor gazdă, care au înscris cu nu mai puțin de 43 de goluri, lucru mai rar întâlnit în handbalul de prima ligă. Pentru fetele antrenate de Alina Dobrin și Cristina Niculae, urmează o nouă partidă infernală. Care va avea loc pe teren propriu, cu CSM București. Duminică, de la ora 11:30, în Sala Rapid. Practic împotriva celei mai importante echipe din handbalul feminin românesc. Universitatea Cluj a produs surpriza etapei, învingând-o pe Corona Brașov (32-31), astfel încât giuleştencele ajung din nou pe o poziție retrogradabilă.