Şoc! Gigi Becali propus în Giuleşti?! Ce a spus Pancu

Gigi Becali Pancu ProSport
Gigi Becali, contrat de Pancu, conform ProSport

Gigi Becali a dezvăluit, în exclusivitate la Digi Sport Special, că i s-a propus să preia Dinamo și CFR Cluj. Fapt care chiar putea deveni realitate. Un alt scenariu, aproape imposibil de imaginat, e acela ca finanțatorul de la fcsb să vină să-i salveze pe rivalii de la Rapid. Această întrebare a primit-o Daniel Pancu în cadrul emisiunii Digi Sport Special, iar rapidistul a oferit și răspunsul: „Pancone, parcă îmi pare rău că am uitat să-l întreb de Rapid”, a spus moderatorul, iar răspunsul lui Pancu a fost: „Nu, nu e, Rapid e altceva. La noi e altceva, ar juca fără spectatori, ar juca doar echipa, atât.”

Pancu consideră că Rapid nu are nevoie de ajutorul lui Gigi Becali

În acest moment, Academia Rapid, susținută de Primăria Sectorului 1 al Bucureștiului, evoluează în Liga 4. Iar Pancu consideră că echipa nu are nevoie de ajutorul lui Becali pentru a supraviețui. Becali a spus că propunerea de a prelua CFR Cluj a venit chiar de la fostul patron, Arpad Paszkany. Care ar fi venit direct la Palatul său. În timp ce propunerea achiziționării lui Dinamo a venit în urmă cu o jumătate de an, prețul fiind de 4 milioane de euro. Însă finanțatorul de la fcsb nu poate dezvălui numele celui care i-a propus afacerea. Tu ce părere ai? L-ai vedea pe Gigi Becali în Giuleşti?

Scenariu utopic, dar pus pe tapet şi comentat de Pancu

În mod normal, scenariul este utopic. Noi însă l-am pus pe tapet, având în vedere că discuţia a fost una cât se poate de serioasă în studioul emisiunii de mai sus. Trebuie adăugat că sunt de notorietate conflictele pe care Gigi Becali le-a avut în repetate rânduri cu suporterii rapidişti. Motiv pentru care o potenţială preluare a echipei de către acesta ar putea reprezenta o adevărată dramă spirituală pentru galeria alb-vişinie.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI