Cronica unei victorii sublime pentru Rapid

Rapid
Imagine de la sărbătoarea de 94 ani e Rapid

Echipa feminină de handbal CS rapid USL Metrou București a obținut un succes foarte important în Liga Națională. 28-27 (15-13) în fața celor de la Universitatea Cluj. Astfel, s-a pus capăt unei serii de 8 meciuri fără punct câștigat. Poarta a mers extraordinar, cu Andreea Arghir și cu Olivia Nanu în mare formă. În timp ce aruncările de la distanță au fost arma noastră forte. Alexandra Trifan s-a remarcat prin luciditatea acțiunilor, dar și prin cele 7 goluri marcate. Ea a transformat 4 aruncări de la 7 metri, iar o a cincea ratată a fost recuperată și a urmat un gol din acțiune.

CS Rapid Bucureşti, jucătoare cu jucătoare

Andreea Trăilă, marcatoare a 4 goluri, a reușit o intercepție după care a aruncat, de la propriul semicerc, direct în poarta adversă. O altă performeră este Mihaela Doica. Trei goluri cu mâna dreaptă, de pe extrema dreaptă. Foarte bine au intrat în joc, de asemenea, Georgiana Brătulescu și Andreea Cruceanu. Fiecare cu câte două goluri, în timp ce Elena Dache a punctat și ea de trei ori. Cosmina Cozma a transformat, în partea secundă, două aruncări de la 7 metri. Iar Oana Bucă și-a adus aportul cu o altă penalitate fructificată.

Echipa a ajuns la 12 puncte în clasament

Camelia Carabulea, 3 goluri, dar și Roxana Bodîrlău, un gol, au asigurat eficiența extremei stânga. Toate fetele, dar și publicul, s-au comportat exemplar pentru o victorie mai mult decât meritată. Care ne duce la 12 puncte în clasament și ne oferă un balon important de oxigen în tentativa evitării retrogradării, scrie clubulrapid.ro. Sigur, drumul nu este deloc uşor. Şi cu atât mai puţin scurt. Dar, aşa cum am scris şi aici, cu atât mai frumos va fi rezultatul final. Pe care noi, cu toţii, îl dorim unul pozitiv. Ar fi păcat ca aceste fete să nu joace în prima ligă a ţării şi în sezoanele care urmează!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI