Ce fericire! Rapid Bucureşti a reuşit un succes vital!

Sala Rapid
Sala Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

CS Rapid a jucat un nou meci crucial la handbal feminin. Cea mai iubită echipă a clubului sportiv a întâlnit pe propriul teren Universitatea Cluj sâmbătă, 3 februarie. O victorie era unica soluţie pentru ca echipa susţinută financiar de USL Metrou să mai spere că se va redresa. Spectrul retrogradării era tot mai aproape după cele opt înfrângeri consecutive. Mai mult, inclusiv antrenorul Vasile Mărgulescu şi-a dat demisia după dezastrul de la Slatina. Astfel încât, acest meci era vital pentru fetele de la CS Rapid, cu o echipă aflată de asemenea în mare suferinţă.

CS Rapid a pus capăt seriei de opt înfrângeri la rând!

Din fericire, CS Rapid a învins, după un meci chinuitor de dificil, scor 28-27 echipa ardeleană. După ce la pauză a condus cu 15-13! Un succes practic de aur pentru fetele de lângă Podul Grant. Mai mult, situaţia se complicase şi mai mult după ce celelalte meciuri ale etapei din subsolul clasamentului. Care aruncaseră echipa giuleşteană până pe ultimul loc. CSM Slatina a bătut la un gol, 22-21 pe Danubius Galaţi, în timp ce la Braşov s-a înregistrat una dintre cele mai mari surprize ale campionatului! Corona, o fruntaşă, a cedat neverosimil, 30-27 cu ultima clasată CS Slatina!

Sperăm în îndeplinirea obiectivului echipei!

Practic, acest succes a fost cu atât mai important pentru CS Rapid. Urmează alte meciuri infernale, normal. Însă noi suntem siguri că CS Rapid se va redresa şi va reuşi să împlinească visul tuturor rapidiştilor pentru acest sezon! Anume acela de a rămâne în Liga Florilor. Prima divizie din România a handbalului feminin. Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii de la meciul fabulos cu Universitatea Cluj!