Daniel Pancu a confirmat informaţia 1923.ro!

daniel Pancu
Daniel Pancu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Pancu a confirmat, la digisport.ro, ceea ce 1923.ro anunţase în exclusivitate încă de la mijlocul lunii ianuarie! Anume că meciul csa steaua – Academia Rapid de la mijlocul lui aprilie se va disputa pe Arena Naţională. Iată ce a declarat căpitanul şi directorul sportiv al echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1: ”Pe 13 sau 14 aprilie se va disputa partida dintre csa steaua și Academia Rapid, aproape sigur pe Arena Națională. Va fi o atmosferă superbă, pentru că vor veni și fanii noștri și cei ai stelei. Ne așteptăm undeva la 25.000-30.000 de spectatori”Aşteptările lui Pancone sunt mari, dar deloc nerealiste. Dacă ne gândim mai ales la ceea ce s-a întâmplat în meciul tur. Dar şi la impresia pe care a lăsat-o galeria la Constanţa.

Daniel Pancu impresionat de atmosfera de la Constanţa

”De mult nu am mai trăit o astfel de senzație la Rapid, pentru că din teren te concentrezi altfel. Am ieșit în minutul 80 și doar i-am salutat direct de la peluză pentru că m-am dus la duș, era foarte frig. De la dușuri îi auzeam parcă mai tare decât era teren. I-am simțit mai puternici ca nicodată, mai uniți. Glasul lor se auzea la kilometri de stadion. Și atunci te întrebi ce atâtea discuții despre personalitatea juridică, Certificat de Identitate sportivă, licitație, când, de fapt, ei sunt Rapidul”a spus atacantul după înfrângerea cu SSC Farul. Observaţia lui Pancone eszte corectă în parte. Poate că atmosfera a fost superbă, ceea ce nimeni nu contestă.

Grijă mare la acte! Nu se joacă în competiţii neomologate

La meciul tur cu csa steaua, de pe Giuleşti, au fost cam 14.000 de oameni la meci. La fel, superb… Numai că Rapid va fi doar acolo unde sunt suporterii când pe Giuleşti vor fi măcar 10.000 de oameni meci de meci. Iar grija pentru identitaea şi legalitatea sportivă nu pot fi neglijate decât dacă se doreşte ca echipa să joace în competiţii amicale numai… Suntem în secolul 21, iar paşii legali trebuie făcuţi aşa cum trebuie. Suntem sufletişti, dar nu putem substitui incompetenţa conducătorilor Academia Rapid cu 200 de sufletişti care au făcut spectacol în tribunele stadionului Portul!