Rapid termină pe 5 în Cupa României! Una caldă, alta rece pentru fete

Sala Rapid
Sala Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În această dimineață, echipa masculină de polo a CS Rapid a încheiat maratonul Cupei României, ediția 2017-2018. Băieții antrenați de Silviu Ceobanu au obținut a doua victorie consecutivă, trecând de AMEFA Arad. În jocul pentru locurile 5-6, cu scorul de 9-5. Astfel, feroviarii au ocupat, la finalul competiției, un onorant loc 5. În acest meci, antrenorul Silviu Ceobanu a dat credit tinerilor, victoria fiind prețioasă cu atât mai mult cu cât timpul de refacere după meciul anterior a fost de doar aproximativ 12 ore, notează clubulrapid.ro.

Înfrângere pentru fete la polo, dar locul 2. Victorie la baschet!

Tot e la secția de polo, fetele au pierdut onorabil partida de la Oradea, în compania stelei, cu scorul de 10-6. Onorabil e un cuvânt potrivit având în vedere totuşi diferenţa de nivel şi, mai ales, de experienţă la nivel de club. Echipa noastră feminină ocupă, totuşi, locul secund în Campionatul Național, cu 6 puncte acumulate. Ceea ce este o realizare demnă de luat în seamă şi lăudat! Din fericire, alte fete din cadrul CS Rapid au făcut duminica mai frumoasă pentru întreaga suflare vişinie. Echipa feminină de baschet a debutat în turneul semifinal al Ligii I, pe teren propriu. La Sala Polivalentă Rapid, cu un succes împotriva celor de la KSE Târgu Secuiesc! Cu scorul de 72-55 (27-17, 17-15, 16-13, 12-10).

Statistica baschetbalistelor de la CS Rapid

Elevele antrenorilor Dan Militaru și Ioana Pinter au controlat cu autoritate partida. Liniile statistice ale rapidistelor, în acest meci, au fost următoarele:

  • Raluca Matei (9 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, 2 capace)
  • Alexandra Pantazi, Maria Țicu (9 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, un capac)
  • Natalia Burlakova (16 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție)
  • Alexandra Lupusavei (2 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție)
  • Florina Stănici (20 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, 6 intercepții)
  • Roxana Bejan (5 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție)
  • Ana-Maria Cuatu (6 puncte, 3 recuperări, 2 intercepții)
  • Adina Lovasz (2 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă)
  • Adelina Duță (3 puncte, o recuperare, 2 pase decisive și 2 intercepții)
  • Monica Niculescu (3 recuperări, 8 pase decisive, 3 intercepții)

Urmează Sportul Studenţesc

Grație acestui succes, echipa noastră a ajuns la un total de 6 puncte în clasament, urcând pe poziția a cincea. Următorul meci al fetelor noastre va avea loc pe 28 ianuarie. În deplasare cu Sportul Studențesc, la Sala Agronomia din București.