INFO / CS Rapid, zi plină pentru toate secţiile

CS Rapid
Weekend plin pentru poloistele CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

A fost o zi foarte bună pentru secția de polo a CS Rapid București, scrie clubulrapid.ro. Echipa de fete a câștigat al doilea meci din Campionatul Național. Feroviarele, conduse de către antrenorul Eduard Rusu, au învins Dinamo, la Bazinul ”Crișul” din Oradea, cu scorul de 11-9. Formația noastră are 6 puncte iar mâine de dimineață vor întâlni Steaua, în partidă derby. Băieții lui Silviu Ceobanu au trecut la Bazinul Ghencea de Poli Cluj, în Cupa României, în turneul pentru locurile 5-8. Rapidiștii au continuat forma bună și au învins cu 15-11.

Eşec categoric pentru CS Rapid la volei feminin

Din păcate avem şi veşti proaste. Două dintre echipele reprezentative ale CS Rapid București, volei feminin și handbal feminin, au fost învinse în deplasările întreprinse. Voleibalistele, conduse de către antrenorul Mihai Duță, au pierdut la mare luptă în fața celor de la CSM Medgidia, cu scorul de 3-0 (25-21, 25-23, 25-22), în seria Est a Diviziei A2. Momentul cheie al jocului a fost în setul al doilea, la 23-23. Feroviarele au servit în fileu, după care, pe serviciul advers, a fost o preluare greșită. În orice caz, Căprioarele au profitat de vremea frumoasă și de această deplasare, pentru un antrenament la malul Mării Negre, după cum se poate observa și în fotografia atașată.

Probleme la secţia de handbal

Handbalistele au jucat la Râmnicu Vâlcea, împotriva puternicei echipe locale HCM, pierzând cu scorul de 27-21 (10-9). Elevele antrenorului Vasile Mărgulescu au ținut ritmul în prima repriză, însă după pauză au cedat. Obiectivul lor este același, evitarea retrogradării din elita handbalului românesc. Acest meci pierdut nu este o dramă, având în vedere că vâlcencele sunt pe locul 2. Mai mult, vorbim despre echipa care i-a succedat legendarei Oltchim Râmnicu Vâlcea. CS Rapid se află într-o poziţie nefavorabilă, dar suntem convinşi că fetele vor găsi resursele necesare pentru a reveni pe linia de plutire a elitei handbalului românesc.