Dănuţ Lupu e tranşant: „Rapid sunt ceilalţi amărâţi!”

Dănuţ Lupu
Dănuţ Lupu a vorbit despre Rapid

Dănuţ Lupu a evoluat patru sezoane la Rapid, echipă alături de care a cucerit un titlul naţional şi o Supercupă a României. Însă nu se bucură de situaţia în care a ajuns acum clubul din Giuleşti. Motiv pentru care a vorbit, din nou, despre situaţia de lângă Podul Grant. Una care, trebuie să recunoaştem, este oricum numai bună nu!

Dănuţ Lupu explică de ce Academia nu poate fi Rapid

„O spun cu durere şi nu aş vrea să se întâmple acest lucru… Dar tare mi-e că Academia se va desfiinţa şi nu va promova. Aşa bănuiesc eu. În primul rând, nu mi se pare normal. Ori faci echipa Rapidului, care a fost echipa Rapidului. Şi nu o Academie. Academia nu e Rapid. Eu nu pot afirma asta. Rapid sunt ceilalţi, care-s amărâţi. Cei de la Rapid au fost toată viaţa amărâţi, a declarat Dănuţ Lupu pentru telekomsport.ro.

Nu este prima dată când vorbeşte despre Rapid

Aşa cum am mai subliniat mai sus nu este pentru prima dată când Dănuţ Lupu vorbeşte despre situaţia de la Rapid. El a susţinut şi în trecut că AFC Rapid este continuatoarea de drept a societăţii intrate în faliment. Fapt pe care l-a stabilit şi Justiţia din România. Chiar dacă în prezent lucrează la Dinamo, trebuie spus despre Dănuţ Lupu că rămâne unul dintre cei mai mari decari pe care echipa din Giuleşti i-a avut în istoria sa. Mai mult, dragostea sa pentru culoarea vişinie nu poate fi pusă la îndoială.

A îmbrăcat iar numărul 10 de la Rapid!

Ultimul exemplu provine chiar de la evenimentul Campioni de Oţel, cu ocazia retrageii lui Daniel Florea. În turneul de Old Boys care a avut loc la Galaţi, Dănuţ Lupu a ales să poarte numărul 10 a Rapid Old Boys. Cu toate că la eveniment a fost prezentă şi echipa de seniori a clubului din Ştefan cel Mare. Cuvintele sale de mai sus trebuie luate în calcul pentru că Dănuţ Lupu, indiferen de consecinţe a spus întotdeauna ce gândeşte.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

3 COMENTARII

  1. Am avut un Rapid puternic, cu rezultate, dar ne-am batut joc de el.
    Acum se vrea un Rapid in L1, repede, repede, indiferent cum, dar cu amatorism si nestiinta nu prea merge.
    Danut Lupu are dreptate. AFC este continuatorul Rapidului.
    FZR!

  2. Am ajuns sa il injuram pe lupu.cu ce ne facem bine ca deja suntem de rasul tuturor.dupa ce toti aplaudam acum ii injurm la ordin.am devenit ce nu credeam vreodata:oi