Alex Ioniţă, primire memorabilă la CFR Cluj

Alex Ioniţă
Alex Ioniţă nici nu vrea să audă de steaua!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Alex Ioniţă a ajuns în cele din urmă la CFR Cluj, la capătul unor negocieri care s-au prelungit mai mult decât şi-ar fi dorit toate părţile implicate în acest transfer. Mijlocaşul crede că despărţirea de Astra Giurgiu se putea face în termeni mai buni. Mă bucur că am ajuns la CFR. Era dorinţa mea de când am auzit că sunt interesaţi de mine. Îmi pare rău că a trebuit să se numească `telenovelă` acest transfer. Am trăit clipe frumoase la Astra. Puteam să ne despărţim mult mai frumos. Am făcut un pas înainte. Am ajuns la echipa de pe primul loc. Doresc să repet cel puţin performanţele avute cu Astra, a spus Ioniţă pentru Digi Sport.

Ioniţă, impresionat de primirea făcută de colegi

Fotbalistul de 23 de ani a avut parte de o primire extraordinară la noua sa echipă. Coechipierii l-au aplaudat, la primul antrenament pe care l-a făcut la CFR. Colegii m-au primit foarte bine. Nu mă aşteptam. Am rămas impresionat. Prima dată când m-am transferat de la Rapid la Astra, patru zile nu am dormit. Acum mă simt de parcă aş fi aici de ceva timp. M-au primit foarte bine, a spus Ioniţă, vizibil emoţionat de felul în care i s-a făcut integrarea în cadrul lotului echipei ardelene.

Dan Petrescu l-a pus în gardă pe Ioniţă

Chiar dacă liderul din Liga 1 a insistat pentru transfer, iar noii colegi l-au întâmpinat călduros, Ioniţă are serios de tras pentru a prinde un loc în echipă. Dan Petrescu l-a avertizat că nu are postul de titular asigurat. „Chiar dacă a costat o sumă de bani nu înseamnă că va fi titular din primul meci. El trebuie să merite să intre pe teren. Dacă va fi bun va juca, dacă nu… Va trebui să se bată pentru un loc în primul 11. S-a plătit o sumă importantă pentru el şi nu vreau să pun presiune, dar trebuie să muncească„, a precizat tehnicianul ardelenilor, la Digi Sport.