AFC Rapid turează motoarele cu adversari din ligi superioare

AFC Rapid
AFC Rapid înainte de meciul cu Asalt

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Mai sunt cam cinci săptămâni până când liga 4 se reia. Iar AFC Rapid trage cât poate de tare pentru a fi la un nivel competitiv peste medie. Dovadă sunt transferurile realizate până acum, dar şi rezultatul din meciul amical cu FC Voluntari II, 1-1. Echipă care este, totuşi, pe locul 6 în liga 3. Antrenorul Andrei Anghel Constantinescu doreşte să testeze valoarea lotului la un nivel cât mai înalt. Motiv pentru care şi în următoarea perioadă, cam de două ori pe săptămână, urmează meciuri tari. Cu toate că ele sunt amicale. În general, adversarii vor fi de nivelul ligii a treia cel puţin. Sigur, vor fi şi superiori acestui eşalon.

Următorul meci se joacă cu grupa de elită a FC Voluntari

Un caz aparte este cel al lui FC Voluntari. Pentru că AFC Rapid deja a jucat un meci de pregătire cu echipa secundă a clubului, vor mai urma alte… trei! Pentru că clubul din Ilfov este însă foarte bine organizat, cele trei meciuri vor fi jucaţi împotriva a trei adversari… diferiţi! Este vorba despre FC Voluntari juniori de la Elită, o grupă extrem de puternică. Apoi despre FC Voluntari III, formaţie ce joacă în liga 4 Ilfov, dar şi despre FC Voluntari II. Adică exact aceeaşi formaţie de liga 3 cu care s-a înregistrat şi remiza de 1-1 despre care am scris mai sus. Pe lângă cele trei partide de verificare stabilite deja la nivel verbal, mai urmează şi altele.

Olteniţa şi Tunari, alţi adversari de eşaloane superioare

Una extrem de interesantă este cu CSM Olteniţa. Formaţia de liga 3 la care antrnează fostul atacant rapidist Vasile Caciureac. Şi pe a cărei bancă tehnică a activat, un an şi jumătate, şi Vali Negru. Aşadar, un alt meci împotriva unui club cu puternice influenţe rapidiste. Un club de liga 3, cu care băieţii de la AFC Rapid îşi măsoară forţele în vederea play-off-ului. Nu este singura. Urmează şi CS Tunari, altă echipă din eşalonul al treilea, tot în această perioadă. Deocamdată aceasta sunt partidele stabilite la nivel de gentleman agreement, alături de încă una-surpriză. De fapt nu este chiar atât de surpriză, pentru că v-o prezentăm în continuare. Este un meci cu divizionara secundă, CS Baloteşti! Un risc asumat, dar o experienţă care se anunţă extrem de utilă pentru jucătorii giuleşteni.

Momentan, Baloteşti e cireaşa de pe tort pentru AFC Rapid

Echipa din Ilfov se află deja la al patrulea sezon consecutiv în liga 2. Ceea ce înseamnă că are o experienţă consistentă şi extrem de importantă pe care o poate exploata şi AFC Rapid. Pe lângă aceste şase partide menţionate aici, echipa lui Narcis Ioniţă & co mai are şi altele în discuţie. Momentan însă sunt doar tatonări, dar există semnale importante că vor mai fi chiar meciuri cu formaţii de liga 2, dar şi împotriva unora de mare tradiţie din fotbalul românesc. Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii!

2 COMENTARII

  1. Bravo baieti!
    Tineti-o tot asa. Cu nulta munca si seriozitate se obtin rezultate.
    De saracie se poate scapa.
    Doamne ajuta.
    FZR!